Showtime > Celebrity

Iva Štrljić U KUPAĆEM: Glumica otkrila kako održava SAVRŠENU LINIJU

Šetam zaista dugo, uvek sam volela da šetam, brzo naravno, retko ko može da postigne toliku kilometražu, otkrila je glumica jednom prilikom

Izvor: K1info

03/07/2023 > 20:19

podeli vest:

Iva Štrljić U KUPAĆEM: Glumica otkrila kako održava SAVRŠENU LINIJU
Foto: Milan Maričić/ATAImages


Glumica Ivu Štrljić (45) osvojila je srca publike ulogom Dijane Erski u seriji "Igra sudbine", a gledate je i u ulozi Lili u seriji "Od jutra do sutra". 

Popularna umetnica je u pauzi poslovnih obaveza odlučila da se opusti u jednom spa centru kako bi napunila baterije za dalje glumačke poduhvate. Koliko je uživala pokazuje i najnovija fotografija koju je postavila na Instagram. 

- Najviše volim kada mi radni dan započne plivanjem. Pošto se izuzetno rano budim, danas sam ustala u pet, imam taman dovoljno vremena pred snimanje i obaveze da se rekreiram. Često mi se dešava da plivajući u sebi ponavljam tekst koji snimam toga dana, da baš plivajući dođem do nekih lepih novih ideja, da olabavim svaku napetost ako me nešto muci, ubrzam metabolizam ali učvrstim svoje misiće - napisala je u opisu fotke. 

Naime, ona je pozirala u jednodelnom belom kupaćem kostimu pored bazena, a mnogi su oduševljeni kakvo telo glumica ima.

"Izgledaš top", "Prezgodna si", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Poznato je da Iva Štrljić vodi računa o izgledu, a kako održava vitku liniju u četrdesetim otkrila je u intervjuu za Stil jednom prilikom. 

- Trudom. Lagala bih vas kada bih rekla da je sve to genetika. Bavim se sobom, treniram, pazim kako se hranim, šetam ozbiljne kilometraže dnevno i zovem ih od milja Kaldrma fitnes, volim aparate za telo - posebno venus, obožavam saune i masaže tako da moram da kažem da radim na tome da uvek budem u odličnoj formi. Mislim da je ključ u tome što nisam mrzovoljna i što sve čega se prihvatim radim sa žarom, voljom i radošću- rekla je Iva, a zatim dodala:

- Šetam zaista dugo, uvek sam volela da šetam, brzo naravno, retko ko može da postigne toliku kilometražu. Ni kiše ni snegovi me ne mogu zaustaviti jer me kaldrma fitnes opušta umno, a zateže fizički što je, složićete se, najbolji spoj. Ako me nešto muči u tom trenutku, onda imam utisak da se briga znatno smanji posle ovog vida razgibavanja.

Ostavite komentar