Showtime > Celebrity

Kako su lekari SPASLI ŽIVOT MADONI: Ubrizgali joj LEK ZA BRZO PONIŠTAVANJE predoziranja narkoticima

Pop ikona je pre nedelju dana pronađena u svom stanu bez svesti

Autor: K1 info/24 sedam

08/07/2023 > 09:29

podeli vest:

Kako su lekari SPASLI ŽIVOT MADONI: Ubrizgali joj LEK ZA BRZO PONIŠTAVANJE predoziranja narkoticima
Foto: Tanjug/AP


Slavna pevačica Madona (64) je pre nedelju dana hitno prevezena u bolnicu nakon što je pronađena bez svesti u svojoj kući u Njujorku. Kako nije davala znake života, medicinsko osoblje joj je dalo injekciju "narkana", piše RadarOnline.

O detaljima zdravstvenog stanja pevačice izveštavali su kako inostrani tako i domaći mediji. 

Ovaj lek se najčešće koristi za brzo poništavanje predoziranja narkoticima u hitnoj situaciji. Međutim, kako pomenuti medij navodi, nema dokaza koji ukazuju na to da se pop zvezda predozirala. "Narkan" je u ovom slučaju korišćen za borbu protiv septičkog šoka, a ne zato što je pevačica koristila narkotike.

Portal PageSix takođe je pokušao da stupi u kontakt sa pevačicinim PR timom, ali oni nisu bili dostupni za komentare. 

Podsetimo, Madona je pronađena u svom stanu bez svesti, nakon čega je završila na intenzivnoj nezi. Pevačica je intubirana tokom noći, a njena najstarija ćerka Lurdes (26) sve vreme je bila u bolnici uz majku.

Koliko su njeni saradnici bili zabrinuti za nju govori i činjenica da je bio održan i hitan sastanak.

- Činjenica je da niko u tom trenutku nije znao kako će se sve završiti. Madona je bila veoma bolesna i u takvim situacijama uvek postoji strah od najgoreg. Činjenica da je neko na intenzivnoj nezi je zastrašujuća. Njeni ljudi iz tima morali su da budu fer prema fanovima, a kako se turneja sve više približavala, doneli su odluku da je odlože, tako da su planovi pokrenuti - naveo je izvor tada za Daily Mail.

Prema poslednjim informacijama, Madona je ambulantnim kolima prebačena u svoj dom na kućno lečenje, a o noj se brinu prijatelji i porodica. 

Ostavite komentar