Showtime > Celebrity

POKAZALA svoju ZAVODLJIVU stranu: Kejt Midlton URADILA nešto što NIKO nije OČEKIVAO

Princeza od Velsa, u poslednje vreme, krši određena pravila

Izvor: K1info/blic.rs

23/06/2023 > 22:46

podeli vest:

POKAZALA svoju ZAVODLJIVU stranu: Kejt Midlton URADILA nešto što NIKO nije OČEKIVAO
Foto: Tanjug/AP Photo/Alastair Grant


Iako je ranije strogo poštovala protokol, Kejt Mildton sada čini nešto potpuno suprotno. Na završnici Royal Ascot događaja ona se sjajno provela. Zabeleženo je kako sa vojvotkinjom od Edinburga slavi pobedu svog tima, a i kako uživa u razgovoru sa slavnom glumicom Džudi Denč.

Čak je uspela da pokaže ležerniju stranu svoje ličnosti. U jednom momentu priošla je suprugu princu Vilijamu i uradila nešto što mnogi nisu očekivali.

Ona je prišla Vilijamu i "udarila" ga po zadnjici. Pojedinci su komentarisali da je pokazala svoju zavodljivu stranu.

Potez kao potez nije nimalo čudan, ali jeste iskorak od protokola koji se nameće članovima dvora. Poznato je da se princeza i princ od Velsa ranije nisu ni držali za ruke u javnosti, pa se i to u međuvremenu promenilo.

Kejt koja se ponašala u skladu sa svakim slovom protokola, vremenom je počela da se ponaša sve opuštenije i da krši određena pravila, vodeći pritom računa da ne ode predaleko.

Možda neke poteze vuče i spontano, a želja joj verovatno i da približi drugu stranu svoje ličnosti, daleko manje poznate javnosti.

Ili je uticaj na to imala i izjava Megan Markl koja je u ranijem interjuu skoro pa ironično pričala o uštogljenosti Kejt i Vilijama.

Princeza od Velsa je u i februaru ove godine na dodeli BAFTA u Londonu napravila isti potez.

 

Ostavite komentar