Showtime > Celebrity

Nina Badrić (50) se SKINULA u kupaći: ISTOPILA 20 kilograma, a iz ishrane izbacila JEDNU namirnicu

Salate su obavezne uz svaki moj obrok jer su odličan antioksidans, otkriva pevačica

Izvor: K1info

19/06/2023 > 20:31

podeli vest:

Nina Badrić (50) se SKINULA u kupaći: ISTOPILA 20 kilograma, a iz ishrane izbacila JEDNU namirnicu
Foto: PrintscreenInstagram/Nina Badrić


Nina Badrić (50) važi za jednu od najpopularnijih pevačica u regionu, a pored odličnog glasa i pesmama, publiku je osvojila i svojim šarmom, lepotom i otmenošću. 

Nina je aktivna na Instagramu, gde sa svojim pratiocima deli fotografije iz svog života. Ovoga puta, "počastila" ih je fotografijom u jednodelnom kupaćem kostimu.

Ona je pozirala na stepenicama, a komplimenti na račun izgleda samo se nižu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Svoju top formu Nina duguje velikoj promeni u ishrani kada je 2020. izbacila iz ishrane namirnice životinjskog porekla, a na vegansku ishranu ju je inspirisao najbolji teniser svih vremena Novak Đoković.

Tako je Nina uspela da skine čak 20 kilograma, pa je sa 83 kilograma došla na 63, koji joj odlično stoje. 

- Prestala sam da jedem meso i desile su se velike promene u mom organizmu. Konačno sam zadovoljna kilažom, ali se i mnogo bolje osećam. Ranije bih, kada pojedem komad mesa, obavezno dva sata odspavala, jer sam bila umorna. A sada sam čila, mila i vesela. Čak mi je maserka rekla da mi je bolji tonus kože. Baš sam zadovoljna - otkrila je za Informer nedavno Nina Badrić.

Kako je priznala, nije joj bilo lako da se pridržava novog načina ishrane.

 - Nije mi bilo lako, zato što sam navikla da jedem meso i mesne prerađevine. Ali kada sam posle samo nekoliko dana uvidela da se osećam zdravo i da imam mnogo više energije, potreba i želja za mesom su nestale", objasnila je Nina, koja je, pored toga što je prestala da jede meso, testo i slatkiše svela na minimum."Gazirana pića više ne pijem, a testo sam svela na minimum. Ponekad pojedem neku pastu ili pitu. Takođe sam i slatkiše prestala da jedem. Ali kada mi se baš prijede čokolada, pojedem dve-tri kockice - rekla je ona i istakla da na njenom meniju sada ima najviše povrća.

- Povrće jedem u neograničenim količinama. Salate su obavezne uz svaki moj obrok jer su odličan antioksidans. I voće jedem svaki dan, ali umereno, zato što ima dosta šećera. U jelovnik sam uvrstila i potaž od brokolija, bundeve i drugog povrća. Prija mi jer me zasiti, a nemam osećaj nadutosti. 

Ostavite komentar