Tajna savršene figure MIŠEL FAJFER: 3 pravila ishrane od kojih ne odstupa
Mišel je danas u sedmoj deceniji i svojim izgledom i dalje očarava muškarce širom sveta
01.08.2023
CelebrityNina Badrić o PROMENI ISHRANE: Pronašla sam NAMIRNICE od kojih se OSEĆAM DOBRO
Mislim da se sve nekako s godinama složi. Najpre u nama samima, ističe pevačica
31.07.2023
CelebrityREŽIM ISHRANE Jelisavete Orašanin: Za samo 2 meseca ISTOPILA KILOGRAME posle druge trudnoće
Popularna glumica ima dvoje dece sa košarkašem Milošem Teodosićem - sina Bogdana i ćerku Petru
28.07.2023
CelebrityKako je Tijana Dapčević ISTOPILA 45 kilograma: Ovo je njen JELOVNIK
Doslovno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine, kaže pevačica
10.07.2023
CelebrityDIJETA kraljice Leticije: Jednostavna, a jedna od najzdravijih na svetu
Španska kraljica izbegava kafu, gazirana pića i alkohol
04.07.2023
CelebrityStrogi REŽIM ISHRANE Viktorije Bekam: 25 GODINA jede ISTU hranu
Modna kreatorka da bi održala mladolik izgled, na svakih šest meseci se podvrgava bolnoj, ali neinvazivnoj kozmetičkoj proceduri
02.07.2023
CelebrityTRIK za MRŠAVLJENJE: Turska glumica otkrila kako održava liniju
Berguzar Korel ima troje dece sa kolegom Halitom Ergenčijem
21.06.2023
CelebrityNina Badrić (50) se SKINULA u kupaći: ISTOPILA 20 kilograma, a iz ishrane izbacila JEDNU namirnicu
Salate su obavezne uz svaki moj obrok jer su odličan antioksidans, otkriva pevačica
19.06.2023
CelebrityBIZARAN režim ISHRANE Gvinet Paltrou: Glumica RAZBESNELA sve, dijeta zvuči kao priprema za KOLONOSKOPIJU
Holivudska zvezda se gostujući u podkastu Vila Kola dotakla raznih tema, ali ono što je rekla o velnesu i detoksu izazvalo burne reakcije
13.06.2023
CelebrityREŽIM ISHRANE Jelene Gavrilović koji u startu SKIDA 6 KILOGRAMA: Glumica otkrila TRIK
Ako ste se pitali kako popularnoj glumici polazi za rukom da bude tako zgodna,, sada će vam sve biti jasno
19.05.2023
CelebrityJELOVNIK Katarine Radivojević: Dobru liniju duguje POSEBNOJ, ali ne zahtevnoj ishrani
Ako se desi da nekoliko dana konzumira nezdravu hranu, Katarina tada primenenjuje detoks tretmane prema dr Šulcu
02.05.2023
CelebrityMonika Beluči ima EKSPRESNU DIJETU: Slavna lepotica tvrdi da za 10 dana skida kilograme
Slavna glumica tvrdi da tajna njene vitke linije nije u samim namirnicama već u količinama obroka
01.05.2023
CelebritySara Džesika Parker KOMBINUJE TRI DIJETE: Režim ishrane slavne glumice pun POGODAK
Slavna glumica i ikona stila u 58. godini i dalje trči po ulicama Njujorka i radi kao nikad pre
19.04.2023
MozaikDIJETA PENELOPE KRUZ zbog koje i dalje izgleda kao devojčica: Ovo je njen REŽIM ISHRANE
Španska umetnica je definitivno neko ko izgleda mlađe nego što jeste, a to duguje ishrani koju svako može da iskopira
18.04.2023
CelebrityOvo nam NIKO nije REKAO: Korišćenje ANTIBIOTIKA zahteva POSEBAN režim ISHRANE
Postoje pravila šta smemo da jedemo kada smo pod terapijom, jer na antimikrobne lekove hrana utiče u velikoj meri
08.10.2022
VestiJelisaveta Orašanin otkrila svoju tajnu "foru" za savršen izgled: Deca su moja teretana
Otkrivena tajna perfektne figure poznate glumice koja izgledom pleni i posle dva porođaja
04.09.2022
CelebrityTrud se ISPLATI: Pogledajte kako izgleda NINA BADRIĆ U BIKINIJU posle promene režima ishrane
Promena režima ishrane Nine Badrić dovela do toga da pevačice u šestoj deceniji obara s nogu
18.08.2022
Celebrity