Showtime > Celebrity

Robert De Niro (79) sa PARTNERKOM (64) u javnosti: Svi gledaju i ČUDOM SE ČUDE

Glumac se 2018. razveo od supruge Grejs Hajtauer, s kojom ima 25-godišnjeg sina Eliota i 11-godišnju ćerku Helen

Izvor: K1info

10/06/2023 > 13:18

podeli vest:

Robert De Niro (79) sa PARTNERKOM (64) u javnosti: Svi gledaju i ČUDOM SE ČUDE
Foto: Tanjug/Photo by Andy Kropa/Invision/AP


Oskarovac Robert De Niro koji je u maju po sedmi put postao otac i to u 79. godini, pojavio se u javnosti sa svojom partnerkom filmskom producentkinjom Tifani Čen (64).

Ovo je njihovo drugo zajedničko pojavljivanje, otkako su dobili ćerku Džiju Virdžiniju, ali za razliku od nedavne proslave u organizaciji Prade i  Vanity Fair-a kada je glumac svoju dragu držao za ruku, ovoga puta nije bilo tako.

Naime, Robert De Niro i Tifani su pozirali pred objektivima, a na fotografijama nisu izgledali nimalo srećno. Tifani se sve vreme krila iza legendarnog glumca i izgledala je uplašeno. Po izrazu lica Roberta De Nira vidi se da nije bio raspoložen i da je prilično umoran, a par je brzo pobegao od fotografa.

Foto: Tanjug/Photo by Andy Kropa/Invision/AP

 

Da podsetimo, Robert De Niro se 2018. godine razveo od supruge Grejs Hajtauer, s kojom je bio u braku 20 godina i sa kojom ima 25-godišnjeg sina Eliota i 11-godišnju ćerku Helen.

S bivšom suprugom Dijan Abot ima takođe dvoje dece, 51-godišnjeg Drena i 46-godišnjeg Rafaela i otac je 27-godišnjih blizanaca Arona i Džulijana, koje ima bivšom devojkom Tuki Smit.

Ostavite komentar