Showtime > Celebrity

SRBI osvajaju LA: Pored ĐURIČKA, još jedan naš GLUMAC u novom HOLIVUDSKOM filmu "The Machine"

Glavnu ulogu igra komičar Bert Krajšer, čijom životnom pričom je inspirisan film

Izvor: K1info

28/05/2023 > 22:31

podeli vest:

SRBI osvajaju LA: Pored ĐURIČKA, još jedan naš GLUMAC u novom HOLIVUDSKOM filmu "The Machine"
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Srpski glumac Aleksandar Srećković Kubura igra u holivudskom filmu "The Machine" režisera Pitera Atensija. Tako će Kubura pored Nikole Đurička, biti naš drugi glumac koji će se naći u ovom novom američkom ostvarenju. 

Aleksandar Srećković Kubura je ovu vest podelio sa svojim pratiocima na Instagramu i najavio da, a čestitke se samo nižu.

- The MACHINE... Moj prvi holivudski film...... 26.05. krenuo sa emitovanjem u bioskopima USA i UK..... Uskoro i u SRBIJI - napisao je Kubura u opisu fotografija iz filma. 

Posebno je zanimljivo što su kadrovi ovog američkog filma snimani u Beogradu.

Inače, u ostvarenju "The Machine" glavnu ulogu igra komičar Bert Krajšer, čijom životnom pričom je inspirisan film.

Radnja "The Machine" je stoga delimično zasnovana na istinitim događajima koje je Bert proživeo za vreme studentskog putovanja u Rusiju devedesetih godina. Tada se Krajšer nekim čudom našao usred pljačke voza, a zbog svog pijanstva pomogao je prestupnicima u nedelu.

Međutim, njegova prošlost i buntovni duh stigli su ga dve decenije kasnije, kada su ga zajedno sa ocem kidnapovali oni koje je Bert oštetio za vreme svojih pijanih epizoda na studijama i tražili mu da položi račune.

Pored Krajšera, koji glumi samog sebe, Nikole Đurička i Aleksandra Srećkovića Kubure, ekipu filma čine i Mark Hamil, koji igra Krajšerovog oca, Alberta Starijeg, a Džimi Tatro oživeće Bertovu mlađu verziju, dok će hrvatska glumica Iva Babić postati mafijaš.

 

Ostavite komentar