Showtime > Celebrity

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO ko je novo VODITELJSKO POJAČANJE K1 TELEVIZIJE! Donosimo detalje novog projekta! (VIDEO+FOTO)

Voditeljka koju je publika upoznala tokom rada na poznatoj nacionalnoj televiziji postala je deo K1 porodice

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

05/05/2024 > 18:10

podeli vest:

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO ko je novo VODITELJSKO POJAČANJE K1 TELEVIZIJE! Donosimo detalje novog projekta! (VIDEO+FOTO)
Foto: IN3GANTNO


Tijana Prica, nekadašnja voditeljka televizije Pink i emisije "Premijera vikend specijal"  priključila se jatu televizije K1. Iako je nakon 17 godina promenila radno mesto, ona se odlučila da je vreme za promene u njenoj dosadašnjoj karijeri, te je tako donela odluku da bude deo televizije K1.

Kako izvor našeg portala saznaje, Tijana je pre nekoliko dana potpisala ugovor i odmah po potpisaivanju istog, menadžment televizije počeo je sa pripremama za novi večernji talk show u kom će pored Tijane Price, domaćin biti i takođe popularno televizijsko lice K1 televizije Ognjen Nestorović. Ono što takođe čini okosnicu emisije, jeste i to, da je ovaj poznati i veoma popularni dvojac već sarađivao zajedno na emisiji "Premijera Vikend Specijal" čiji je autor i urednik bio upravo Nestorović. 

Nakon što su gledaoci K1 televizije videli najavu nove emisije "In3gantno", sada je sasvim jasno ko je skriveni voditeljski par. Pored toga, kroz naslov emisije saznajemo da će se nova emisija emitovati tri dana, uživo na K1 televiziji ali i da će glavna tema za stolom biti iskljućivo udarne i akteulene teme sa domaće i regionalne javne scene. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Prica (@tijanaprica)

Tijana Prica nam je ekskluzivno ispričala kakav je osećaj ponovne saradnje sa Ognjenom Nestorovićem, ali i kako je došlo do ove nove poslovne odluke. 

- Mnogo je pitanja poslednjih mesec dana a jedan je odgovor. Od utorka 7.5. vidimo se na K1 u emisiji In3gantno. Radujem se novom poslovnom izazovu i jedva čekam da vam poželim dobro veče u novom terminu ali u dobro poznatom društvu uz kolegu Ognjena Nestorovica. -izjavila je Tijana za naš portal.

Koncept emisije urednici i voditelji nisu hteli detaljnije da otkriju, kažu to čuvaju za publiku. Poznavajući koliko su dugo u sklopu svojih projekata radili na pričama o poznatima, nema sumnje da će gledaoci od utorka 7.maja uživati u večernjem zabvanom formatu na K1 televiziji.

Ostavite komentar

Vida

Da li ce kao na Pinku imati duboki dekolte, kao da se takmice na Pinku koja ima dublji dekolte.

05.05.2024 20:08