Showtime > Celebrity

Trudna 54 godine mlađa devojka Al Paćina povukla DRASTIČAN potez

Holivudski glumac i Lusila su raskinuli pre osam godina, ali su ostali bliski prijatelji

Autor: K1 info/Glossy

04/06/2023 > 12:30

podeli vest:

Trudna 54 godine mlađa devojka Al Paćina povukla DRASTIČAN potez
Foto: Tanjug/Photo by Andy Kropa/Invision/AP


Pre nekoliko dana svetom su odjeknule vesti da holivudski glumac Al Paćino (83) čeka dete sa svojom 54 godina mlađom devojkom i da će u devetoj deceniji postati otac po četvrti put.

Kako su preneli svetski mediji, ove vesti su iznenadile i proslavljenog glumca koji je sve saznao nedavno, a njegova devojka Nur Alfalah je već u osmom mesecu trudnoće.

Posle vesti da je Al Paćino tražio da 29-godišnja Nur uradi test očinstva posle čega je utvrđeno da glumac jeste otac, sada su isplivali novi navodi. 

Naime, Nur Alfalah zabranila je bivšoj devojci Al Paćina i njegovoj bliskoj prijateljici Lusili Soli da posećuje njihov dom u Los Anđelesu, prenosi Daily Mail.

Prema izvoru bliskom glumici - koja je izlazila sa Alom četiri godine pre nego što su se rastali 2015. godine - Nur je zabranila Lusili da dođe u kuću slavne zvezde, gde ona trenutno živi.

- Tokom poslednjih nekoliko meseci, njena veza sa Alom postala je ozbiljnija i Lusili je postalo sve teže da se suoči sa Alom. Nur pokušava da drži Lusilu dalje od Ala - rekao je izvor. 

Lusila i Al Paćino su raskinuli pre osam godina, ali su ostali bliski prijatelji, a glumac je i dalje veoma bitna osoba u životu Lusiline ćerke, Kamile Morone. 

Lusila i Al često provode vreme zajedno, a izvor blizak Daily Mailu ih opisuje kao najbolje prijatelje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor (@nooralfallah)

Kako prenose strani mediji, Lusila je očajna novim razvojem događaja, pa se preselila iz Kalifornije u Njujork kako bi bila bliže svojoj ćerki. 

- Tenzije između Lusile i Nur su porasle poslednjih meseci uz ogorčenost koja izvire sa obe strane. Sada se Lusila iznenada preselila 5.000 km od svog bivšeg, što se poklapa sa saznanjem da će Al ponovo postati otac - zaključuje izvor. 

Ostavite komentar