Showtime > Celebrity

Saša JOKSIMOVIĆ o supruzi: JAČA je od mene, GURA ME makar po cenu da sebe umori

Sve negativno izbacujem iz sebe kad osetim mirise i zvukove prirode - ističe glumac

Autor: K1 info/Stil Kurir

04/06/2023 > 18:36

podeli vest:

Saša JOKSIMOVIĆ o supruzi: JAČA je od mene, GURA ME makar po cenu da sebe umori
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Glumac Saša Joksimović stekao je veliku popularnost ulogom Maksima u seriji "Igra sudbine", a publiku je osvojio kako talentom, tako i šarmom i pozitivnom energijom kojom zrači. 

Saša je u skladnom braku sa suprugom Nevenom 21 godinu i ponosni su roditelji sina Ilije. Glumac je sada progovorio za medije o izabranici svog srca

- Zaista je darovita i talentovana na mnogim poljima, ali ja mislim na darovitost u smislu davanja. Ona se toliko daje porodici, tako je stamena supruga i majka da mi je drago što je sa mnom. Jača je od mene, gura me, makar po cenu da sebe malo umori i unazadi. To je žrtva koju jako cenim i poštujem i uvek ću reći da sam ja kriv. Neću dozvoliti da se ona oseća loše i izviniću se ako sam pogrešio. Neprocenjiva je njena uloga u mom životu - rekao je Saša za Stil.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Glumac se dotakao i vaspitanja svog naslednika, te otkrio da li primenjuje sistem vaspitanja svojih roditelja. 

- Drugačije sam vaspitavan, a mnoge su se stvari promenile. Neke nisu postojale u moje vreme, a neke će tek postojati. Ne podležem stereotipima pa da kažem da svoje dete vaspitavam po starom. Život i svet se menjaju, modernizuju, pa takvo mora da bude i vaspitavanje, ali u pravom smeru.

Saša je istakao da mu veoma prija boravak u selu Brezovica kraj Uba, gde voli da provodi slobodno vreme.

- Čim kročim na to tlo, napunim se energijom, kao na punjaču koji odmah skoči u zeleno. Još nisam ni ušao u dvorište, a ne samo da sam pun već počinjem i da se praznim. Sve negativno izbacujem iz sebe kad osetim mirise i zvukove prirode. Ne moram ništa da govorim, mogu samo da ćutim, stojim, hodam, gledam... Uživam u tome. Drago mi je što i moja porodica uživa, možda i više od mene.

 

 

 

 

 

Ostavite komentar