Showtime > Celebrity

Džej Lo i Ben Aflek PAZARILI vilu od 60 MILIONA dolara: Kuća ima 24 kupatila i 12 spavaćih soba

Njene odevne kombinacije oduvek su simbol za eleganciju i glamur, a kada nije na crvenom tepihu, latino diva voli da nosi opuštenu odeću

Izvor: K1info

04/06/2023 > 20:41

podeli vest:

Džej Lo i Ben Aflek PAZARILI vilu od 60 MILIONA dolara: Kuća ima 24 kupatila i 12 spavaćih soba
Foto: Tanjug/AP Photo/Ashley Landis


Američka glumica i pevačica Dženifer Lopez (53) važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena na svetu, a pored izgleda kojim pleni, ona je i prava modna inspiracija. 

Njene odevne kombinacije oduvek su simbol za eleganciju i glamur, a kada nije na crvenom tepihu, latino diva voli da nosi opuštenu odeću. 

Dženifer Lopez i njenog supruga Bena Afleka prate paparaci u stopu, kako bi zabeležili njihove zajedničke trenutke. Ovoga puta, latino diva je uslikana u Los Anđelesu dok kupuje novu luksuznu vilu. 

Za ovu priliku, Džej Lo je ponela ležernu odevnu kombinaciju koja se sastoji od bele, kropovane košulje i širokih farmerica, dok je opušteni stajling podigla na viši nivo Gucci tašnom. 

Dženifer Lopez i Ben Aflek kupili su luksuznu vilu u Volingford Estatesu na Beverli Hilsu za koju su potrošili 60 miliona dolara, a sumu su isplatili u kešu, prenosi TMZ.

Slavni par već je angažovao ljude koji rade na unošenju stvari. Vila se prostire na 4273 kvadrata, ima 12 spavaćih soba, 24 kupatila, garažu za 12 automobila, parking za 80 vozila, veliki bazen, kuća za goste, kuća za obezbeđenje sa dve spavaće sobe, košarkaško igralište, bioskop, vinsku salu, viski salon i spa centar sa frizerskim i salonom za nokte, saunu i sobu za masažu.Tu je i poseban sportski objekat koji uključuje zatvoreni teren za piklbol, bokserski ring i sportski salon.

Par koji je skoro dve godine tragao za idealnom lokacijom i kućom, sada će konačno moći da uživaju u svom novom raskošnom domu. 

 

 

 

Ostavite komentar