Showtime > Celebrity

URNEBESNA izjava Mirke Vasiljević: Zvala sam majku da pitam KAD mi je dete ROĐENO

Nisam ni ja savršena, nije ni on savršen, svi mi imamo mane i vrline - iskrena je glumica

Izvor: K1info

04/06/2023 > 17:36

podeli vest:

URNEBESNA izjava Mirke Vasiljević: Zvala sam majku da pitam KAD mi je dete ROĐENO
Foto: Instagram/Vujadin Savić


Glumica Mirka Vasiljević (32) i fudbaler Vujadin Savić (32)  uživaju u vanbračnoj zajednici 11 godina i ponosni su roditelji četvoro dece - ćerki Anike i Adrijane i sinova Andreje i Mihajla. 

Mirka je gostujući u emisiji priznala da se u momentu zbunila oko papirologije koju je popunjavala za decu, te nije mogla da se seti godine rođenja najmlađeg deteta.

 - Relativno skoro je trebalo neku papirologiju da popunjavam i zbunila sam se. Popunila sam za prva tri deteta i zbunim se kod četvrtog. Zvala sam majku da pitam da li je dete rođeno 2021. ili 2022. godine. Kad ide po redu tako znam, a kad idem preko reda ne znam. Zato sam bila mudra, dvoje sam rodila u oktobru, a dvoje u decembru. Jednog dana kad postanem senilna pitaću: ''Je l si ti iz oktobra ili decembra?''. Ma nema greške - rekla je Mirka u emisiji Magazin In i tako nasmejala sve u studiju do suza.

Mirka je nedavno priznala da u njenom braku i te kako postoje nesporazumi.

Ima momenata kada meni ne odgovara nešto što je on uradio i kad njemu ne odgovara nešto što ja uradim. Nisam ni ja savršena, nije ni on savršen, svi mi imamo mane i vrline, ali naša prednost je možda u tome što smo odrastali i sazrevali zajedno pa već jako dobro poznajemo jedno drugo i znamo gde treba da stanemo. I on i ja umemo da kažemo izvini - kazala je glumica nedavno za Kurir.

Ostavite komentar