Showtime > Celebrity

Keri Fišer posthumno DOBILA ZVEZDU na Bulevaru slavnih u Holivudu

Glumica koja je tumačila princezu Leju preminula je 2016. godine, a ceremonija je održana na dan Ratova zvezda, 4. maja

Izvor: K1info

05/05/2023 > 10:54

podeli vest:

Keri Fišer posthumno DOBILA ZVEZDU na Bulevaru slavnih u Holivudu
Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello


Pokojna glumica Keri Fišer posthumno je dobila zvezdu na Holivudskom bulevaru slavnih na emotivnoj ceremoniji koja je upriličena juče.

Glumica koja je tumačila princezu Leju u Ratovima zvezda preminula je 2016. godine, a u njeno ime na ceremoniji je bila pristuna ćerka Bili Lurd koja je došla u haljini sa likom Fišer kao princeze Leje. Ipak, počast glumici nije se time završila.

Lurd je takođe izrazila ljubav prema svojoj majci i Ratovima zvezda manikirom koji je imala - sve nokte je ofarbala u crno sa sjajnim belim zvezdicama. Od toga, dva nokta prikazuju princezu Leju i simbol Pobunjeničke alijanse.

Keri Fišer - koja je umrla samo dan pre svoje majke Debi Rejnolds - pridružila se svojim partnerima iz Ratova zvezda Harisonu Fordu i Marku Hamilu na popularnoj turističkoj atrakciji na Holivudskom bulevaru.

Ceremonija je održana 4. maja, na dan Ratova zvezda.

Lurd (30) se obratila okupljenima, rekavši da joj je majka govorila da nisi slavan dok se ne pojaviš na Pez figurici, a ona je naglasila kako veruje da nisi poznat dok ne dobiješ svoju zvezdu.

- Kao i većina dece, odrastala sam misleći da me moja mama pomalo, tačnije mnogo blamira - rekla je Lurd.

- Pokušala je da promeni moje mišljenje tako što mi je pokazala taj kul film u kome je igrala, Ratove zvezda. Volela je da priča ljudima kako svaki put kada bi ga pustila, ja bih zakolutala očima i vikala: 'Mama, preglasno je'.

Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello

Bili Lurd

Lurd je takođe podelila da je njena majka bila posebna, ne samo za njihovu porodicu, već za sve ljude.

Zvezda Keri Fišer nalazi se u neposrednoj blizini zvezda Harisona Forda i Marka Hamila. Sve tri zvezde nalaze se u bloku 6800 Holivudskog bulevara, u blizini mesta gde je 1977. debitovao originalni film Ratovi zvezda.

 

Ostavite komentar