Showtime > Celebrity

Ljubavna priča Kirsten Danst i Džesija Plemonsa: ZAVOLELI su se na PRVI POGLED, zbog njega je raskinula veridbu

Kirsten Danst i Džesi Plemson stali su na ludi kamen u junu 2022. nakon šest godina veze

Autor: K1 info/Story.hr

01/05/2023 > 21:01

podeli vest:

Ljubavna priča Kirsten Danst i Džesija Plemonsa: ZAVOLELI su se na PRVI POGLED, zbog njega je raskinula veridbu
Foto: Tanjug/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP


Američka glumica Kirsten Danst (41) nije imala sreće u ljubavi sve dok nije upoznala Džesija Plemonsa (35), a mogli su se čuti poražavajući komentari na račun njihove veze.

Poznati glumački par ne govori često o svom privatnom životu, ali nedavno je Džesi ipak otvorio dušu za medije. Glumac je ispričao da nije mislio da će brak promeniti odnos između njega i Kirsten.

- Smešno je. Nisam bio siguran koliko će brak uticati na to da se osećamo drugačije jer smo već neko vreme zajedno i, dvoje dece kasnije, prilično je solidno, znate? Ali bilo je nečeg stvarno lepog u venčanju i zapravo izdvajanju vremena za njegovu proslavu, i sve je nekako drugačije na dobar način - ispričao je Plemons koji se pojavio na premijeri svoje nove serije Ljubav i smrt u društvu svoje izabranice.

Ujedno, to je bila prilika za njihov zajednički izlazak.

- Pola vremena imamo izlaske za sebe na događaje kao što je ovaj, ali prihvatimo ih i svejedno to cenim - istakao je. 

Da podsetimo, Kirsten Danst i Džesi Plemson stali su na ludi kamen u junu 2022. nakon šest godina veze. Ponosni su roditelji dva sina, četvorogodišnjeg Enisa i jednogodišnjeg Džejmsa.

Foto: Tanjug/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

 

Inače, Kirsten je pre Džesija bila u vezi s kolegama Džejkom Gilenhalom, frontmenom rok benda Razorlight, Džonijem Borelom i i Garetom Hedlundom. 

Kirsten je bila verena za Gareta kada je upoznala Plemonsa 2015.  Dogodila im se ljubav na prvi pogled na snimanju serije Fargo.Naredne godine raskinula je veridbu i priznala romansu s Džesijem, kada su viđeni kako se ljube.

Par nije pridavao značaj maloj razlici u godinama, a nisu obraćali pažnju ni na ružne komentare da Kirsten nakon nekoliko lepotana ljubi 'neuglednog' glumca.

On je moj omiljeni glumac. Sa njim sam ipak napravila decu, tako da mi se jako, jako sviđa- rekla je u šali Kirsten u emisiji Jimmy Kimmel Live.

- Najpre smo se nekako kreativno zaljubili i kao glumci. Našli smo se nakon Farga i jednostavno sam znala da je sjajan i da ćemo raditi zajedno- zaključila je.

 

Ostavite komentar