Showtime > Celebrity

Jedinstven slučaj: Slavni par proslavio 35. godišnjicu braka, a nemaju nijedan jedini skandal iza sebe

Tom Henks (66) i njegova supruga Rita Vilson (66) podelili na Instagramu fotografiju zbog koje im svi zavide

Izvor: K1info

01/05/2023 > 19:18

podeli vest:

Jedinstven slučaj: Slavni par proslavio 35. godišnjicu braka, a nemaju nijedan jedini skandal iza sebe
Foto: screenshot instagram @ritawilson


Glumac Tom Henks (66) i njegova supruga Rita Vilson (66) proslavili su 35. godišnjicu braka, a na društvenim mrežama su podelili fotografiju na kojoj se vidi kako nasmejani poziraju pored torte.

"35 godina braka. Ljubav je sve", napisala je glumica u opisu objave na Instagramu.

"Čestitke", "Rita, predivni ste", "Tako ste slatki", "Način na koji te Tom gleda", "Nađite nekoga da vas gleda kao što Tom gleda Ritu", "Srećni smo zbog vas dvoje", samo su neki od komentara njihovih pratitelja ispod objave koja je prikupila više od 136.000 lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson)

Inače, par se upoznao tokom snimanja ABC sitkoma "Bosom Buddies" 1981. godine. Najpre su bili prijatelji, a tek kasnije njihov je odnos postao ljubavni. Sudbonosno "da" rekli su 1988. godine, a u braku su dobili i sina Čestera, koji sada ima 32 godine i Trumana Teodora koji ima 26.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson)

- Uspeh naše veze leži u apsolutnoj kompatibilnosti karaktera, međusobnom poštovanju, zrelosti i sličnom smislu za humor. Često se smejemo zajedno, u tome je tajna. Rita je moja životna partnerka i moja ljubav, ne pamtim kad smo se zapravo posvađali - izjavio je Tom Henks u razgovoru s Oprom Vinfri.

 

Ostavite komentar