Showtime > Celebrity

ŠAKIRA pazari NOVU VILU? Do nje se može stići samo HELIKOPETEROM, komšije će biti MILIONERI

Vila ima privatne plaže sa uvezenim bahamskim peskom, osam restorana, golf teren, dva dubokovodna bazena, školu i teniske terene

Autor: K1 info/Glossy

27/04/2023 > 19:31

podeli vest:

ŠAKIRA pazari NOVU VILU? Do nje se može stići samo HELIKOPETEROM, komšije će biti MILIONERI
Foto: Tanjug/AP Photo/Charlie Riedel, File


Kolumbijska pevačica Šakira se preselila sa decom na Floridu, u Majami, a mediji sada pišu da njen nekadašnji partner Žerar Pike dolazi kod njih u posetu.

Ipak, čini se da pevačicu ovo ni malo nije poremetilo, jer su se u medijima pojavile informacije da je pevačica fokusirana na druge stvari. Naime, Šakira razmišlja o tome da kupi novu kuću, koja je toliko luksuzna da se do nje može doći samo čamcem ili helikopterom.

Otkako se Šakira dogovorila sa Žerarom Pikeom da se preseli sa njihovom decom Milanom i Sašom u Majami ona je počela da traži novu vilu u koju bi započela novi život.

Iako sporazum o razvodu još nije finalizovan, bivši igrač Barselone će uskoro posetiti severnoamerički grad kako bi bio sa svojom decom. Izgleda da je ona sada uspela da pronađe svoj dom iz snova. 

Reč je o vili koja se nalazi na ostrvu Fišer, kako otkriva program Ana Rosa, koji ga opisuje kao "najskuplju stambenu oblast na svetu, gde je po kvadratnom metru najveći broj milionera".

 Na Fišer ostrvu, žive samo milioneri, do njega se može stići samo čamcem ili helikopterom.
Za vilu je potrebno učešće od 250.000 dolara, a zatim godišnja naknada od 22.256 dolara i ima privatne plaže sa uvezenim bahamskim peskom, osam restorana, golf teren, dva dubokovodna bazena, školu i teniske terene, među mnogim drugim sadržajima.

Ako Šakira definitivno odluči da kupi ovu nekretninu,  naći će se sa manje od hiljadu drugih stanovnika na ostrvu - a njihov prosečni godišnji prihod je 2,5 miliona dolara.

Pošto je tako ekskluzivno, postoji apsolutna privatnost i velika sigurnost.Ostrvo Fišer je deo okruga Majami-Dejd na Floridi i ima najveći prihod po glavi stanovnika od bilo kog mesta u SAD. Ostrvo ima ukupnu površinu manju od jednog kvadratnog kilometra.

 

Ostavite komentar