Showtime > Celebrity

ČUVALA sam KRAVE celo leto: Bojana Ristivojević o ODRASTANJU na SELU

- Iza moje kuće su šume, potok, livade, tu sam se okupljala sa društvom, jurili smo žabe i guštere- prisetila se voditeljka

Izvor: K1info

22/04/2023 > 20:41

podeli vest:

ČUVALA sam KRAVE celo leto: Bojana Ristivojević o ODRASTANJU na SELU
Foto: PrintscreenInstagram/Bokalica


 Bojana Ristivojević je popularno tv lice koje svoj privatan život čuva daleko od očiju javnosti. Ona je samohrana majka trogodišnje ćerke Mitre sa kojom živi u Beogradu, ali svaki slobodan trenutak koristi da ode u svoj rodni kraj - selo Zvezd kod Šapca.

Voditeljka je ranije za medije govorila o odrastanju na selu. 

- Na selu sam radila apsolutno sve. Kada sam bila mala imali smo krave i jarca, koji je bio veoma pametan. Sestra, brat i ja smo ga obožavali, međutim sestra i ja nismo volele da čuvamo krave. Tata nam je obećao da će, ako čuvamo krave celog leta, prodati tele i kupiti nam poklone. Ali nakon prodaje ništa nismo dobile i onda smo se naljutile i više nikada nismo htele da ih čuvamo - prisetila se Bojana za "Alo" svojevremeno anegdote iz detinjstva.

Kako je istakla, boravak u prirodi ne bi menjala ni za šta na svetu, a u rodnom mestu i dalje ima dosta prijatelja koje redovno obilazi s obzirom na to da često odlazi u svoj kraj.

- Obožavam selo i bezbroj puta sam isticala da sam zaista blagoslovena što sam na selu odrasla. Iza moje kuće su šume, potok, livade, tu sam se okupljala sa društvom, jurili smo žabe i guštere, upadali u vodu, glumili Tarzana na lijanama... Moje detinjstvo je zaista bilo lepo i srećno. Ti prijatelji sa kojima sam se kao mala družila su i dalje tu, nisam ih izgubila. Moj deda je imao svoju kafanu i bio je jako poštovan čovek, porodica mi je poštena. Ja sam uvek bila povlašćena u smislu da sam bila malo i razmažena, ne da sam bila prohtevna, nego sam bila voljena. Uvek sam očekivala da me ljudi vole, to i dalje očekujem-  rekla je Bojana svojevremeno za "Puls".

 

Ostavite komentar