Showtime > Celebrity

Našem malom dečaku je ovo PRVI VASKRS: Jelena Gavrilović je jedna baš EMOTIVNA TETKA

Zvezda serije "Od jutra do sutra" progovorila je o danima tuge i radosti i otkrila kako proslavlja najveći hrišćanski praznik

Izvor: K1info/kurir.rs

16/04/2023 > 18:01

podeli vest:

Našem malom dečaku je ovo PRVI VASKRS: Jelena Gavrilović je jedna baš EMOTIVNA TETKA
Foto: PrintscreenInstagram/Jelena Gavrilović


Popularna glumica Jelena Gavrilović poštuje sve hrišćanske običaje i izuzetno joj je važno da Vaskrs obeleži u krugu svoje porodice. Iza nje je teška godina, ali ona na život gleda s one vedrije strane.

Zvezda serije "Od jutra do sutra" progovorila je o danima tuge i radosti i otkrila kako proslavlja najveći hrišćanski praznik.

- Vaskrs je, kao i svi verski praznici, vezan za porodicu i uvek mu se radujem, bez obzira na to što je protekla godina bila veoma specifična za moju porodicu. Ipak, fokusiraću se samo na pozitivne stvari. Porodica je centar našeg sveta i jedino ona može da nas održi stabilnim - rekla je glumica za Kurir.

U njenu porodicu proteklih godinu dana stigao je i novi član.

- Jedan od najsrećnijih dana u mom životu bio je kad se rodio brat Nikola, a drugi kad je stigao na svet moj bratanac Jug. On izgleda isto kao moj brat i jedno je milo i pozitivno dete. U našoj kući se desio gubitak, ali je stigao i novi član porodice. Kad se rodi beba, to je veliki blagoslov za svaku kuću. Svi kažu da je biti tetka nešto posebno i da te to promeni. Ne mogu da opišem rečima osećanja koja imam prema malom Jugu. Biće ovo prvi Vaskrs našem malom dečaku i jako sam ponosna kao tetka - ističe glumica.

Ona se raduje i bogatoj trpezi, ali i nadmetanju u tucanju vaskršnjim jajima.

- Kod Gavrilovića je sve tradicionalno. Zna se šta se sprema i jede tih dana. Imam 40 godina, a zna se godinama šta je na meniju, kako se to sprema i tome se svi radujemo u kući. Mi smo uvek voleli da okupljamo porodicu i da proslavljamo zajedno. Mama već nekoliko godina farba jaja u lukovini i gleda da sve bude prirodno. Svake godine smo se kao deca takmičili čije jaje je najtvrđe, ali i dalje volimo da negujemo sportski duh - kaže jedna od najlepših žena na našoj javnoj sceni.

 

Ostavite komentar