TAMARA ORE MAČVANSKU RAVNICU I U ROKU POLAŽE ISPITE Pogledajte predivnu priču iz sela kod Bogatića
Mlada studentkinja Farmaceutskog fakulteta u pauzi između učenja vozi traktor i radi sve poslove na imanju svojih roditelja
05.02.2025
ReportažaI U 2025. DODELA BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA KUPOVINU KUĆE NA SELU Evo za koliko domova će biti novca
Cilj je povratak mladih porodica na selo i oživljavanje ruralnih područja
30.01.2025
ČuvarkućaMLADIM LEKARIMA STAN I DODATAK NA PLATU! Ova opština želi da vrati doktore na selo
Mesečni dodatak na platu imaće i medicinske sestre
15.01.2025
BiznisKAKVI SU ONI CAREVI Ana i Borisav napustili poslove i promenili život iz korena
Velika želja za promenama inspirisala je bračni par Marković da pokrene neobičan biznis
15.01.2025
ReportažaBRENINE KOMŠIJE IZ BOSNE BEZ DLAKE NA JEZIKU Ovo je malo ko znao: "Prodala očevinu, više nema ništa"
Brena je tamo prodala očev stan, a nekretninu je od nje kupio dalji rođak
05.01.2025
CelebrityNaša GLUMICA okopava baštu i muze koze! Evo šta kaže o uzgoju voća i životu na selu
Glumica i slikarka Katarina Žutić nasledila je od bake i deke kuću i raskošno seosko imanje, gde provodi najviše vremena
31.08.2024
BalkanSelo nadomak Novog Sada iz kojeg MLADI NE ODLAZE: Nema kuće NA PRODAJU, škola puna đaka!
Oko 2.500 ljudi živi u Mošorinu, selu u Vojvodini, a prošle jeseni su upisana čak dva odeljenja prvaka u lokalnu osnovnu školu
19.05.2024
ČuvarkućaSavići DECENIJAMA živeli u Beogradu, a sada su u selu: Deci na početku bilo teško, danas imaju KONJIČKI KLUB i srećni su
Srušili smo štalu da bi napravili kuću. U početku nije sve išlo glatko - prićaju Rade i Anka Savić
11.01.2024
SrbijaČUVALA sam KRAVE celo leto: Bojana Ristivojević o ODRASTANJU na SELU
- Iza moje kuće su šume, potok, livade, tu sam se okupljala sa društvom, jurili smo žabe i guštere- prisetila se voditeljka
22.04.2023
CelebrityIli RAĐAJ, ili PLAĆAJ: Deda Veljo iz sela Lopaš ima REŠENJE za BELU KUGU
Ljubav, poštovanje i razumevanje ključ su sreće koja se danas sve ređe sreće
07.10.2022
SrbijaNema više GUŽVE U ŠPICU, a vreme SPORIJE TEČE: Oni su skupili hrabrost i pobegli IZ GRADA NA SELO
Hteli smo da izbegnemo stres i da više vremena provodimo sa decom. To je bio naš motiv da napustimo Beograd, ističu Čvorovići
21.08.2022
Srbija