"ĐOLE JE KRIO NJEGOVU SMRT OD MENE GODINU DANA": Vesna Đogani ogolila dušu pred kamerama i jako zaplakala
Uvek je staloženo govorila o teškim trenucima, ali je ova priča slomila
08.02.2025
BalkanJELENA ĐOKOVIĆ JE ŽIVELA U VRLO TEŠKIM USLOVIMA: Lavovska borba jedne žene inspirisala ju je da postane samostalna...
Jelena je mnogo puta istakla da su je roditelji inspirisali, a posebno majka.
08.02.2025
BalkanEDITA PRIZNALA DA NISU IMALI ZA HLEB: "Mama je uvek gledala da se snađe, ukrade 200 grama mesa"
Edita je pored svoje ispovesti o teškom odrastanju, progovorila i o pomirenju sa dečkom
08.12.2024
CelebrityŽIVEO JE U ORONULOM STANU, s toaletom u ORMARU: Ovo su šokantni detalji iz PUTINOVOG DETINJSTVA, šta li se tek ne zna?
Putin je na mestu predsednika zatekao uništenu i devastiranu zemlju te je od prvoga dana, od kako je na vlasti, uveo čvrstu ruku
18.03.2024
SvetUNUK SLOBODANA MILOŠEVIĆA otvorio DUŠU po PRVI PUT za K1: "Išli smo zajedno u Hag kod dede..."
Marko Milošević odlučio je da se hrabro izdvoji iz senke porodične istorije
11.03.2024
PolitikaZadržala je VELIKI OSMEH i odmah biste je PREPOZNALI: Evo kako je Ana Ivanović izgledala u DETINJSTVU
Objavila je fotografiju sa 3. rođendana njenog brata
16.10.2023
CelebrityPrepoznajete li našeg GLUMCA sa slike? Sin je pokojnog velikana glumišta, oženjen je koleginicom
Šarmantni umetnik se prisetio detinjstva i svima pokazao kako je izgledao kao dete
02.05.2023
CelebrityČUVALA sam KRAVE celo leto: Bojana Ristivojević o ODRASTANJU na SELU
- Iza moje kuće su šume, potok, livade, tu sam se okupljala sa društvom, jurili smo žabe i guštere- prisetila se voditeljka
22.04.2023
CelebrityAnđelka Prpić objavila FOTKU IZ DETINJSTVA: Glumica pozira sa ocem, a JEDAN HIT DETALJ svi komentarišu
Poznata srpska glumica pokazala fanovima kako je izgledala kao devojčica
16.04.2023
CelebrityDa li je i VAMA ovih 25 NESTAŠLUKA obeležilo DETINJSTVO?
Stvari koje radimo tokom odrastanja brzo zaboravimo, ali ih se godinama kasnije setimo i shvatimo da su bile srž našeg detinjstva
07.02.2023
MozaikRUŽA POD LEDOM Mirka Demića - knjiga O DETINJSTVU i USPOMENAMA
Susret dalekog pretka i pripovedača, između jave i sna, u ogledalu zaleđenog izdana
28.01.2023
Knjige5 emotivnih RANA IZ DETINJSTVA koje nas bole i kada odrastemo
Ako nosite bilo koju od ovih emotivnih rana u sebi, znate koliko utiče na vaše psihičko i fizičko zdravlje i zato - počnite sa lečenjem
12.09.2022
Vesti