Showtime > Prvi Red

"Ćuti tu, ti znaš"! Petar Božović SUROV kao i uvek, ali ipak NEŽNOG SRCA, deo para poklonio je OVIM LJUDIMA

Proslavljeni glumac Petar Božović poklonio mkompletan prihod sa jedne od brojnih predstava najboljim srednjoškolcima i studentima Srbije

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

03/05/2024 > 15:31

podeli vest:

"Ćuti tu, ti znaš"! Petar Božović SUROV kao i uvek, ali ipak NEŽNOG SRCA, deo para poklonio je OVIM LJUDIMA
Foto: ATA Images


Svaki početak razgovora sa Petrom Božovićem deluje surovo, ali ipak je razmena mišljenja sa njim neprocenjiva.

Saznali smo da je proslavljeni glumac Petar Božović poklonio kompletan prihod sa jedne od brojnih predstava najboljim srednjoškolcima i studentima Srbije. On svakog svakog meseca uplaćuje određeni iznos za obrazovanje. Kao svaki mudar i uman zna da je upravo to temelj kuće.

Kao što ste navikli, uvek iz prvog reda donosimo najakutelnije informacije, a kada se sa velikanom srpskog glumišta sretnemo - to izgleda ovako - pogledajte u videu ispod. 

Bard srpskog glumišta je uvek tu da podrži manifestacije koje doprinose očuvanju kulture, tradicije i jezika, pa je tako bio i na Drugom Sajmu srpske knjige u Švedskoj gde je predstavljao delo "Zvonari slobode" Aleksandre Ninković Tašić koja je, inače, predsednica Obrazovno-istraživačkog društva Mihajlo Pupin i ambasador Unesko kluba Univerziteta Sorbona.

Znamo svi koliko je teško čuvati jezik van granica svoje zemlje, ali bez obzira na svoje godine uporan je da istaraje u ovoj misiji. 

Sad smo ga stvarno pustili da ode da se odmori, iako su teme sa njim neiscrpne. Do sledeće razmene mišljenja sa velikim Petrom Božovićem - uživaćemo u mudrim rečima pesme "Ostaju samo djela".

Ostavite komentar