Priče > Sudbine

Kao da je bio Italijan: I premijerka Meloni odala počast Mihajloviću

Cela italijanska štampa je bila posvećena našem proslavljenom sportisti, rekao je Goran Aleksić

Izvor: K1info

19/12/2022 > 14:21

podeli vest:

Kao da je bio Italijan: I premijerka Meloni odala počast Mihajloviću
Foto: ATA Images


Ambasador Srbije u Italiji Goran Aleksić rekao je da su Italijani priredili Siniši Mihajloviću počast kao da je bio Italijan.

Naš proslavljeni sportista sahranjen je danas u Rimu, a prema rečima Aleksića, ovaj tužan događaj odjeknuo je u italijanskoj javnosti.

- Telo Siniše Mihajlovića juče je bilo izloženo u Skupštini grada Rima, dobio je izuzetnu pažnju italijanske sveukupne javnosti, i političke i sportske. U deset sati je počeo ispraćaj. Prisustvovala je njegova porodica, predsednica Vlade Italije Đorđa Meloni, predsednik parlamenta, kao i veliki broj ličnosti iz sporta. Cela italijanska štampa je bila posvećena našem proslavljenom sportisti - rekao je Aleksić u „Uranku“.

Foto: K1info

 

Ambasador Srbije u Italiji rekao je za televiziju K1 da je taj deo Rima sada zatvoren zbog sahrane našeg velikog fudbalera.

- Dobio je jedan izuzetan tretman, kao da se radi o jednom od najuglednijih ljudi iz Italije. Takođe su jučerašnjem ispraćaju prisustvovali i ministar sporta Zoran Gajić u ime predsednika Srbije i delegacija Fudbalskog saveza Srbije - napomenuo je ambasador.

 

Ostavite komentar