Priče > Sudbine

Otišla je moja SRODNA DUŠA - Džon Travolta skrhan bolom posle smrti Kirsti Eli

Ta ljubav je bila među najjačim u Holivudu, prenose mediji

Izvor: K1info/mondo.rs

06/12/2022 > 20:34

podeli vest:

Otišla je moja SRODNA DUŠA - Džon Travolta skrhan bolom posle smrti Kirsti Eli
Foto: Printscreen youtube


Glumac Džon Travolta oprostio se od svoje "srodne duše", glumice Kirsti Eli koja je preminula od raka.

Glumica Kirsti Eli preminula je u 72. godini od raka, s kojim se borila kratko vreme. Vest o smrti potvrdila je njena porodica a među prvima se oprostio Džon Travolta, koji je glumio se njom u filmovima "Look who's talking".

 

Travolta se oglasio na Instagramu i napisao da je odnos sa glumicom bio jedan od najposebnijih u njegovom životu.

- Kirsti je bila zaista posebna, volim te zauvek i znam da ćemo se opet videti - napisao je on uz scenu iz filma u kojoj plešu zajedno.

Travolta i Kirsti Eli zajedno su bili u Sajentološkoj crkvi, a mnogi ne znaju da je glumica žarko želela da budu i u vezi. To je priznala u VIP Velikom Bratu u Britaniji, gde je osvojila drugo mesto.

Foto: Printscreen youtube

 

- Zamalo da pobegnem od svega i udam se za Džona. Volela sam ga, i dalje ga volim. Da nije bio oženjen, udala bih se za njega. Oboje smo to osećali, ali nismo uradili ništa - rekla je ona.

 

- Opiranje tim osećanjima bilo je među najtežim stvarima u mom životu. Nismo imali se*sualni odnos, jer bi to bila prevara. Ali sam bila ludo zaljubljena. Postoje i gore stvari od intimnog odnosa sa drugom osobom dok ste u braku. Ovo što sam ja uradila je, po meni, bilo još gore - pustila sam sebe da se zaljubim u drugog muškarca i ostala sam zaljubljena u njega godinama - rekla je glumica.

Travolta je u proteklih par godina doživeo više teških udaraca. Njegova dugogodišnja supruga Keli Preston je 2020. umrla od raka, dok je glumica iz "Briljantina" i njegova prijateljica, Olivija Njutn Džon, takođe preminula u avgustu ove godine.

 

 

 

 

Ostavite komentar