Priče > Sudbine

MAJKA Ane Volš SLOMLJENA od tuge: Sve mi je teže, NE VERUJEM da je nema

Beograđanka, koja je otišla u SAD 2005. godine, nestala je 1. januara

Izvor: K1info/kurir.rs

22/01/2023 > 22:59

podeli vest:

MAJKA Ane Volš SLOMLJENA od tuge: Sve mi je teže, NE VERUJEM da je nema
Foto: Instagram/anawalshe


Milanka Ljubičić, majka Ane Volš (39), za čije se ubistvo u Americi sumnjiči njen suprug Brajan, kaže da ne može da se nosi sa činjenicom da joj je ćerka nestala, a kamoli s tim da je ubijena.

Beograđanka, koja je otišla u Ameriku 2005. godine, nestala je 1. januara. Anina majka u Beogradu čeka vesti o njoj i kako kaže, dok ne dobije zvanične informacije od američke policije da joj je ćerka ubijena, ona u to ne može da veruje.

- Svaki dan mi je sve teže i teže, slomila sam se! Prestala sam da čitam vesti i gledam TV. Čim nešto vidim za moju Anu skoči mi pritisak i ne osećam se dobro. Čujem se sa drugom ćerkom iz Kanade. Ni ona kao ni ja ne veruje da je Ana mrtva, kao i da ju je Brajan ubio. Nama je teško da poverujemo u to, zato sam tražila zvanične informacije preko Ministarstva spoljnih poslova i dok ne dobijem te papire ne verujem ni u šta - rekla je Milanka za beogradski Kurir, dodajući da sedi sama u četiri zida i da joj uopšte nije lako.

Neutešna žena kaže i da je razgovarala saljudima u ministrastvu, gde im je navela svoja saznanja o svojoj ćerki.

- Ja sam njima rekla da ja o svojoj ćerki nisam dobila ni jednu zvaničnu informaciju. Sve što znam, znam iz medija i teško mi je da poverujem u sve to, zbog toga su mi neophodne zvanične informacije američkih nadležnih organa - kaže Milanka i dodaje:

- S druge strane, i ja sam njima dala podatke koje ja znam. Ispričala sam im kada sam se poslednji put čula s Anom, kako je tekao naš razgovor, da li sam primetila nešto sumnjivo, čudno... Sve što znam o njenom i Brajanovom odnosu ja sam im rekla, pa se nadam da ću uskoro dobiti povratnu informaciju.

Milanka kaže i da za Aninu i Brajanovu decu ne zna ništa novo, sem da o njima brine Centar za socijalni rad.    

- Deca su kod njih i nemam nikakv kontakt s njima da vidim kako su. Takođe, ne znam ni da li su im rekli da im majke nema, a da im je otac uhapšen, niti znam kako se osećaju dečica. Zabrinuta sam i za njih, oni su mali, sve ovo je nezmislivo. Sve se nadam da će se pojaviti moja Ana. Moja nada neće prestati dok mi zvanično ne kažu da je više nema - tužno je zaključila Milanka Ljubičić.

Podsetimo, Brajan Volš uhapšen je 8. januara zbog ometanja istrage u vezi nestanka njegove supruge Ane.

Međutim, kada su američki istražitelji prikupili brojne dokaze i DNK tragove on se u sredu našao pred sudom, a krivično delo mu je prekvalifikovano na ubistvo supruge, čije je telo, kako se sumnja, raskomadao u podrumu njihove porodične kuće i bacio na deponiju.

 

Ostavite komentar