Priče > Društvo

SUROVA STVARNOST! Javne ličnosti poslale NIKAD SNAŽNIJU PORUKU: Ovaj VIDEO nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Glumci, pevači, influenseri i sportisti u videu podrške čitaju zastrašujuća pitanja koja tokom ročišta na suđenju žrtvava Mike Aleksića

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

22/05/2024 > 13:33

podeli vest:

SUROVA STVARNOST! Javne ličnosti poslale NIKAD SNAŽNIJU PORUKU: Ovaj VIDEO nikoga neće ostaviti ravnodušnim!
Foto: Youtube Printscreen/1236 dana


Kampanja podrške za glumicu Milenu Radulović i još 14 devojaka, koje već 1236 dana čekaju presudu u slučaju protiv učitelja glume Miroslava Aleksića, pokrenuta je putem društvenih mreža.

Na instagram profilu "123.6 dana" objavljen je video snimak koji prikazuje surovu stvarnost i strašne situaciju kroz koje žrtve iznova prolaze, a privukao je ogromnu pažnju javnosti. 

Glumci, pevači, influenseri, sportisti i druge javne ličnost u videu podrške čitaju zastrašujuća pitanja koja tokom ročišta na suđenju žrtvama postavlja advokat Miroslava Aleksića.

- Ovaj video pokazuje surovu stvarnost, zastrašujuća pitanja koja su postavljena tokom svakog ročišta od strane advokata optuženog. Profesori, pevači, glumci, sportisti, influenseri i mnoge druge uticajne ličnosti ujedinili su se kako bi pružili podršku Mileni Radulović i 14 hrabrih devojaka koje čekaju na presudu optuženom već 1236 dana - navodi se ispod objave na Instagramu.

Ostavite komentar