Showbizz > Celebrity

Željko otkrio kako sin i ćerke bliznakinje reaguju na njegovu MUZIKU i javni život: "MOJA DECA nisu znala ko sam ja"

On je decenijama na estradi, a njegove hitove nijedna generacija nije zaobišla - osim njegovih naslednika

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Anica Ninković

15/06/2024 > 18:35

podeli vest:

Željko otkrio kako sin i ćerke bliznakinje reaguju na njegovu MUZIKU i javni život: "MOJA DECA nisu znala ko sam ja"
Foto: ATA Images


Željko Joksimović, najpopularniji regionalni kompozitor i pop izvođač, održao je 12. juna koncert u jednom od najprestižnijih beogradskih restorana, gde je pevao svoje velike hitove koje je pripremio za tu specijalnu noć.

Željko je decenijama na estradi, a njegove hitove nijedna generacija nije zaobišla - osim njegovih naslednika, maloletnog sina i bliznakinja.

- Moja deca do pre nekoliko godina nisu znala ko sam ja i koje su moje pesme. Sada kada su osvestili da sam javna ličnost i da druga deca znaju moje pesme, postalo im je interesantnije. Nisam ih time opterećivao. Zadovoljni su svim, opčinjava ih evrovizijski opus - rekao je Željko za Blic televiziju i dodao:

- Drago mi je da žive sve te pesme, "Varnice", "Karavan", ponosan sam, ne mogu da verujem da je toliko vremena prošlo. Možda napravim nove aranžmane za njih...

Foto: ATA Images

 
"Majka znanja je ponavljanje"

- ...Volim da se menjam, majka znanja je ponavljanje, vraćanje na prapočetak je u svakom poslu delotvorna. Treba da se osvrneš i pronađeš inspiraciju, vidiš gde si pogrešio i nastaviš dalje - zaključio je Joksimović.

 

Ostavite komentar