Sport > Fudbal

Selektor fudbalske reprezentacije ENGLESKE očekuje TEŠKU UTAKMICU sa Srbijom:"Imaju opasan NAPAD"

Sautgejt smatra da Srbija ima dobre napadače i da se neće braniti

Izvor: K1info

15/06/2024 > 22:22

podeli vest:

Selektor fudbalske reprezentacije ENGLESKE očekuje TEŠKU UTAKMICU sa Srbijom:"Imaju opasan NAPAD"
Foto: Tanjug/AP Photo


Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Geret Sautgejt izjavio je danas da Srbija ima dobre individualce i da očekuje tešku utakmicu, kao i da će ekipa dati sve od sebe da pobedi.

Reprezentacija Engleske sutra igra utakmicu prvog kola grupe C na Evropskom prvenstvu protiv Srbije od 21 čas u Gelzenkirhenu.

- Biće veoma teško, imaju dobre individualce sa iskustvom, opasan napad, znam da nas čeka teška utakmica na otvaranju i daćemo sve od sebe da pobedimo. Naš fokus je da prvo prođemo grupu, jer je to prvi korak za nešto više - izjavio je Sautgejt na konferenciji za medije.

Sautgejt smatra da Srbija ima dobre napadače i da se neće braniti.

- Selektor Stojković ima razne opcije i različite sisteme. Znamo da njihovi napadači stvaraju probleme za svaki tim. Moraćemo da se nosimo sa njima. Opet, svaki tim ima mane i mi smo na tome radili tokom nedelje. Ne bi me iznenadilo da napadnu. Dobro se kreću po terenu, imaju dobru tranziciju, strpljivi su. Ne očekujem da će sedeti i braniti se, njihov trener ne igra takav stil - rekao je Sautgejt.

Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Hari Kejn očekuje tešku utakmicu, a posebno je pohvalio Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića.

- Imaju dosta kvaliteta, sjajne golgetere i napadače. Velika su pretnja po naš gol, biće agresivni, dobro se brane. Očekujem tešku utakmicu, ali fokus je na nama kao i uvek. Međutim, znam da će biti teško. Želimo da pobedimo, ali u fudbalu svašta može da se desi. Zato morate da se pripremite, hoćemo da igramo naš stil, da budemo agresivni. Mitrović je vrsan golgeter i za klub i za zemlju. Tadić je takođe tehičiki fantastičan igrač, dva momka od kojih znamo šta nam dolazi - izjavio je Kejn.

 

Ostavite komentar