Priče > Društvo

"Uzmi račun i POBEDI": Završen ČETVRTI KRUG nagradne igre, poznati novi DOBITNICI STANOVA u Beogradu

Poslednje izvlačenje u ovom ciklusu biće održano naredne subote

Izvor: K1info/Tanjug

18/02/2023 > 19:28

podeli vest:

"Uzmi račun i POBEDI": Završen ČETVRTI KRUG nagradne igre, poznati novi DOBITNICI STANOVA u Beogradu
Foto: Printscreen/RTS


Večeras su izvučeni dobitnici u četvrtom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", a u ovom pretposlednjem izvlačenju učestvovalo je više od 90 miliona računa koje su skenirali građani.

Stanove su dobili Zoran Stojičić i Željko Mijatović, čiji su računi izvučeni među 90.338.279 poslatih računa koje je 876.605 učesnika skeniralo koristeći aplikaciju.

Stojičić je dobio stan u naselju "Zemunske kapije", a pobednički kod bio je DR945166, sa mestom prometa u Inđiji. Drugi stan dobio je Mijatović, u novobeogradskom naselju "Petica", sa kodom CH936175 , sa mestom prometa u Smederevskoj Palanci.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" sada prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani preko aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće i konkurišu za vredne nagrade. Svake subote, kako navodi RTS, izvlače se dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu imamo pet izvlačenja.

Pravo na učešće imaju svi punoletni građani Srbije, a za učestvovanje je neophodno imati instaliranu aplikaciju "Uzmi račun i pobedi" na telefonu.

Pravo učešća svakom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Svi računi koji ne budu dobitni, biće u konkurenciji za nagrade u narednom krugu nagradne igre tokom 2023. godine.

 

      

Ostavite komentar