Priče > Društvo

"Uzmi račun i POBEDI": Izvučeno prvo dvoje DOBITNIKA STANOVA u Beogradu

Počeo je novi ciklus nagradne igre, a najviše sreće "otišlo" je u Šabac i Kruševac

Izvor: K1info

28/01/2023 > 18:53

podeli vest:

"Uzmi račun i POBEDI": Izvučeno prvo dvoje DOBITNIKA STANOVA u Beogradu
Foto: Printscreen/RTS


Danas je održano prvo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", a u direktanom prenosu na prvom programu RTS saznali smo ko su dobitnici jednoiposobnog i dvosobnog stana u beogradskom naselju "Zemunske kapije".

Jednoiposoban stan u beogradskom naselju "Zemunske kapije" dobio je Vladan Petrović iz Šapca, a dvosobni je dobila Malina Radisavljević iz Kruševca.

Broj prvog dobitnog računa bio je je AT553503, a drugog AM116663. Sada je preostalo da se dodeli još osam stanova u Beogradu, a naredne četiri subote biće izvlačena po dva dobitnika u svakom kolu.

Broj dobitnog računa dobija se tako što se iz bubnja izvuče šest (jednocifrenih) brojeva, kojima se potom dodaju dva slova. Prema preseku danas u 12, bilo je 588.440 učesnika, odnosno ukupno 44.422.042 računa. U ovom ciklusu biće pet izvlačenja.

Ovo je prvi put da građani račune nisu slali u kovertama, već je ceo proces digitalizovan. Računi se šalju preko aplikacije na mobilnom telefonu.

Pravo učešća u izvlačenju ima svaki fiskalni račun unet do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji imaju pravo učešća u svakom narednom izvlačenju.

Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre biće u konkurenciji za nagrade u drugom krugu nagradne igre tokom 2023. godine.

 

Ostavite komentar