Priče > Biznis

Posada u AIR SERBIA blista u NOVIM UNIFORMAMA: Spoj TRADICIONALNIH i MODERNIH motiva

Generalni direktor Air Serbia Jirži Marek smatra da su nove uniforme u potpunosti u skladu sa suštinom Nove uniforme Air Serbia

Izvor: K1info/Tanjug

27/10/2023 > 13:22

podeli vest:

Posada u AIR SERBIA blista u NOVIM UNIFORMAMA: Spoj TRADICIONALNIH i MODERNIH motiva
Foto: Tanjug/Er Srbija/Nemanja Maraš


U Air Serbia članovi kabinske i letačke posade i zaposleni u zemaljskim službama od danas nose nove uniforme, koje su kreirane povodom obeležavanja desetogodišnjice poslovanja srpske avio kompanije pod imenom Air Serbia.

Srpski avio prevoznik je ovim povodom organizovao konkurs na koji se prijavio veliki broj modnih kreatora, a najatraktivniju ideju dala je modna kreatorka Milena Bojić, saopštila je Air Serbia, koja je sinoć na svečanom obeležavanju jubileja predstavila nove uniforme.

Prema njenim rečima u osmišljavanju novih uniformi Air Serbia podjednako se vodilo računa i o udobnosti i o dizajnu.

- Izgled uniforme je prvo što putnici vide, međutim za članove kabinske i letačke posade Air Serbia funkcionalnost je apsolutni prioritet. Na osmišljavanju i usavršavanju uniformi radili smo više od šest meseci. Potrudila sam se da kreiram uniforme koje su vizuelno atraktivne i ujedno komforne. Nadam se da sam u tome i uspela - rekla je Bojićeva.

Generalni direktor Air Serbia Jirži Marek smatra da su nove uniforme u potpunosti u skladu sa suštinom Nove uniforme Air Serbia

- Naša kompanija u poslovanju neguje jedinstven spoj tradicionalnog i modernog. Ponosni na slavnu prošlost, gledamo u budućnost. S tom idejom stvarane su i nove uniforme. One nose elemente srpske tradicije i kulture, a ujedno su elegantne i savremene. Uveren sam da će ih naše koleginice i kolege s ponosom nositi i biti svojevrsni ambasadori svoje zemlje i srpske nacionalne avio - kompanije - rekao je Marek.

Po dizajnu Milene Bojić nove uniforme Air Serbia sašilo je preduzeće Luss textile, toke je izradio studio Ercegovac, a marame i šapke Tribeka.

Ostavite komentar