Priče > Biznis

AIR SERBIA i avio-kompanija JETBLUE potpisali kod-šer SPORAZUM: Evo šta to ZNAČI za BROJ putnika na LETOVIMA ka SAD

To je odlična vest za Er Srbiju i dobar poslovni potez, prenose mediji u regionu

Izvor: K1info/Tanjug

03/08/2023 > 18:11

podeli vest:

AIR SERBIA i avio-kompanija JETBLUE potpisali kod-šer SPORAZUM: Evo šta to ZNAČI za BROJ putnika na LETOVIMA ka SAD
Foto: Tanjug/AIR Serbia/Ana Spremo


Air Serbia i američka avio-kompanija JetBlue uspostavili su kod-šer saradnju kojom je srpska aviokompanija postavila svoj "JU" kod na 25 destinacija u okviru JetBlue mreže.

JetBlue je postavio svoj "B6" marketing kod na direktne letove Er Srbije od Međunarodnog aerodroma Džon F. Kenedi u Njujorku (JFK) i Međunarodnog aerodroma O’Her u Čikagu (ORD) do beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" (BEG).

JetBlue planira da u skorijoj budućnosti postavi svoj "B6" kod i na druge letove između Beograda i određenih destinacija u Evropi, saopštila je Air Serbia.

- Radujemo se saradnji sa kompanijom JetBlue i verujemo da će ona znatno unaprediti mogućnosti putovanja između Sjedinjenih Američkih Država i destinacija u okviru mreže Air Serbie, naročito onih u oblasti šireg Balkana - izjavio je generalni direktor Air Serbie Jirži Marek. 

Generalni direktor kompanije JetBlue Robin Hejs je istakao da sa Air Serbia imaju odlično međulinijsko partnerstvo od 2016. godine.

- Kontinuirano se trudimo da proširujemo partnerstva i tako klijentima ponudimo još više mogućnosti. Vidimo veliki potencijal u našoj novoj kod-šer saradnji. Putnici Air Serbie su dobrodošli na našim letovima, a na raspolaganju su im i naše povoljne avio-karte i sjajna usluga - rekao je Hejs.

 

Ostavite komentar