Lifestyle > Putovanja & Hedonizam

OLIMPIJSKI CENTAR JAHORINA – NAJSADRŽAJNIJA ZIMSKA SEZONA DO SADA

Zima je zvanično stigla, a za sve ljubitelje snega i zimskih aktivnosti planine predstavljaju pravi beg od svakodnevice

Izvor: K1info

10/01/2024 > 14:36

podeli vest:

OLIMPIJSKI CENTAR JAHORINA – NAJSADRŽAJNIJA ZIMSKA SEZONA DO SADA
Foto: Shutterstock


Kada je reč o zimskoj sezoni, Jahorina iz godine u godinu obara sve rekorde. Dobro uređene staze, visok stepen  bezbednosti, brojne propratne aktivnosti i priroda koja ostavlja bez daha, samo su neki od razloga zašto turisti iz svih delova sveta svoj zimski odmor provode upravo na ovoj planini.

Olimpijski centar Jahorina je i ovu zimsku sezonu dočekao spremno. Brojni noviteti pružaju priliku skijašima da dožive potpuno novu dimenziju zimovanja.

Vest da ove zime Olimpijski centar Jahorina u svojoj ponudi ima i smeštajne kapacitete obradovala je sve one koji biraju kvalitet i udobnost. Ovaj kompleks nudi moderno opremljene i komforne sobe i apartmane po pristupačnim cenama. U cenu noćenja uračunat je i doručak, a zgrada poseduje market i prostor za odlaganje skija. 

Gostoljubivost i srdačnost pretočene su u svaki detalj interijera. Bilo da dolazite na porodični odmor ili druženje sa prijateljima, ovi apartmani nadmašiće sva vaša očekivanja. Pored toga, ne morate razmišljati kome ostaviti svoje krznene prijatelje, jer ljubimci su dobrodošli.

Apartmani se nalaze na izuzetno pogodnoj lokaciji i za samo par minuta stižete i do najudaljenijih tačaka planine. Svoju rezervaciju možete napraviti pozivom na broj +387 65 694 782 ili putem mail-a rezervacije@oc-jahorina.com 

Ukoliko ste u potrazi za kutkom za odmor, ukusnom hranom i kvalitetnim provodom, onda je Olimp bar pravo mesto za vas. Bar se nalazi na samom vrhu planine, gde vas očekuje i nestvaran pogled na veliko jezero i obližnje planine, te topla atmosfera i izvrsna gastro ponuda. Bar se prostire na 700 kvadrata, eksterijer je uređen u stilu drvene kolibe, a svaki detalj enterijera pažljivo je osmišljen.

Pored toga, Olimp bar je sinonim za dobru zabavu. Ove zime očekuje vas veliki broj fenomenalnih nastupa regionalnih muzičkih zvezda. Peđa Jovanović, Vesna Zmijanac, Indira Radić, Milica Todorović i Džejla Ramović samo su neka od najzvučnijih imena koji će zabavljati publiku tokom ove zime.

Za sve one koji ove zime žele da naprave prve skijaške korake na Jahorini, to mogu uraditi uz pomoć instruktora ski škole Olimpijskog centra Jahorina.

Tim licenenciranih instruktora sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom i odraslima učiniće vaše vreme na stazi nezaboravnim.

Posetite Jahorinu i upoznajte sve blagodati ove prekrasne planine. Planirajte svoj aktivan odmor i uživajte u sadržaju prilagođenom svačijem ukusu.

 

 

Ostavite komentar