Lifestyle > Mozaik

SANJALI ste RUŽU? Lepo. A koje je bila BOJE?

Kada se ovaj cvet pojavi u vašim snovima, to je uglavnom lep znak...

Autor: K1 info/ sanovniksanjarica.com

19/10/2023 > 09:13

podeli vest:

SANJALI ste RUŽU? Lepo. A koje je bila BOJE?
Foto: Shutterstock


Ruže su oduvek bile pojam lepote i prijatnog mirisa. To potvrđuju i  izrazi - "lep kao ruža“, "mirisan kao ruža“, "rumen kao ruža“... 

Baš zato je ruža cvet koji se najviše vezuje za ljubav i iskazivanje ljubavi. Međutim, ruža nije simbol samo ljubavi, ona je i simbol poštovanja i elegancije. Ne zovu je uzalud kraljicom cveća. 

Kada se ovaj cvet pojavi u vašim snovima, to je uglavnom lep znak, a značenje zavisi od boje ruže koju ste sanjali.  Tumačenja se najčešće odnose na polje ljubavi, prijateljstva i napretka. 

Crvene ruža

Ako ste sanjali ruže sa crvenim cvetovima, to znači da vaši veliki ciljevi i snovi imaju verovatnu stvarnost. Iako će vam možda trebati dodatni napor da se ovi snovi ostvare, vremenski period koji je pred vama pruža najbolje šanse za vaš uspeh.

Žute ruže

Žute ruže su tradicionalni simbol vezan za strah od nesrećnog razvoja vaše romantične veze. Možda ste zabrinuti da vaš partner nije iskren prema vama ili da se priprema da vas ostave zbog nekog drugog.

Druga moguća interpretacija sugeriše da biste se mogli poigrati sa idejom da se predate aferi ili se povežete sa nekim za koga znate da to stvarno ne bi trebalo.

Foto: Freepik.com

 
Bele ruže 

U slučaju da ste u snu videli belu ružu, u narednim danima se možete nadati ostvarivanju jednog lepog i dugotrajnog prijateljstva. Vaši međusobni osećaji će biti iskreni i nežni, sa mnogo uvažavanja i obzira. Uz sebe ćete imati osobu sa kojom možete podeliti najdublja osećanja i najtananije misli, a da se pri tome ne osećate nimalo ugroženi.

Ružičaste ruže

Ružičaste ruže su manifestacija romantičnih, privrženih i ljubavnih osećanja prema nekom posebnom u vašem životu. To bi se moglo odnositi na vašu trenutnu ljubavnu vezu ili na muškarca ili ženu koji vam se sviđaju. Ako do sada niste bili sigurni u svoja osećanja, ovaj simbol je možda potvrda koju ste tražili.

Crne ruže

Crna ruža može se smatrati manifestacijom vašeg nepoverenja ili sumnje prema nekome ili grupi ljudi u stvarnosti. Možda imate određene brige u svom umu ili ste samo skeptični prema nekim ljudima oko vas.

Plave ruže

Plava ruža, bila to duboka nijansa kraljevskog ili bledog neba, simboličan je prikaz vaših pokušaja da krenete dalje sa svojim životom. Napokon ste spremni da se prepustite prošlosti i započnete novo poglavlje u svom životu, oslobođeno negativnih osećaja koji su vas prethodno zadržavali.

Izbledele ruže

Slika blede ruže u svetu snova odražava podsvesno saznanje da niste zadovoljni sa trenutnim romantičnim partnerom. Za slobodne osobe ovaj san može da znači da se osećaju razočarani kulturom upoznavanja ili nedostatkom prave ljubavi.

Ostavite komentar