Lifestyle > Mozaik

Ukoliko ste SANJALI AJVAR, evo šta TO ZNAČI. Verujte, spisak je poduži

Ko bi rekao da naša omiljena zimnica ima toliko značenja kada nam se u snu javi

Autor: K1 info/ sanovnik org

01/10/2023 > 09:27

podeli vest:

Ukoliko ste SANJALI AJVAR, evo šta TO ZNAČI. Verujte, spisak je poduži
Foto: Freepik.com


Snovi o ajvaru spadaju u retke snove. Statistički ajvar najčešće sanjaju žene starije od 40 godina i to one koje žive u ruralnim krajevima.  

San se ne tumači ukoliko ste nedavno jeli ili spremali ajvar ili o tome razgovarali sa nekim.

Videti ajvar u snu

Kada u snu vidite ajvar, to je znak da vam se želja neće ispuniti. Moguće je da želite da budete u vezi sa osobom koja nikada nije pokazala da joj se sviđate. Od velike želje, umislili ste da su osećanja obostrana. Ukoliko je ta osoba zauzeta, još je manja verovatnoća da ćete biti zajedno.

Sanjati da jedete ajvar 

Kada sanjate da jedete ajvar, to implicira da je vaš trud uzaludan. Ako već duže vreme ulažete u posao koji vam nije doneo očekivanu zaradu, to se neće desiti ni u narednom periodu. Dalja ulaganja bi vas dovela do propasti. 

Sanjati da spremate ajvar

 Ukoliko sanjate da kuvate ajvar to znači da je pred vama dug i težak period koji će na kraju rezultovati poboljšanjem u privatnom životu. Moguće je da ste i svojom krivicom doveli do loših odnosa sa nekad bliskim ljudima, pa da vam je u podsvesti to da bi trebalo da ih popravite. 

Sanjati da neko drugi pravi ajvar

Nekog poznanika očekuje težak period u životu gde ako vi to primetite imate priliku da im njihove probleme i brige značajno olakšate sa minimalnim trudom sa vaše strane. 

Foto: Freepik.com

 
Kupovati ajvar 

Ako ste sanjali da kupujete ajvar u prodavnici doći ćete u sukob sa prijateljima. Premda će pokušati da vam daju savet ili upute konstruktivnu kritiku vi ćete to pogrešno shvatiti. 

Jesti pokvaren ajvar

San u kome jedete pokvaren ajvar simbolizuje novi početak. Za vama je mučan period tokom koga ste se mnogo kolebali i brinuli. U svakom slučaju, nemate razloga za brigu. Kao i svaki drugi i ovaj početak je težak, ali treba da budete zadovoljni sobom jer ste konačno prelomili. 

Pokloniti ili dati nekom ajvar 

Ukoliko sanjate da poklanjate nekome ajvar to znači da ćete čuti dobru vest. Član porodice ili neko od prijatelja će vas obradovati, a moguća je i promena zanimanja. Ako ste nezaposleni moguće je da ćete dobiti poziv koji će vam otvoriti nova vrata. 

Dobiti ajvar na poklon 

Kada sanjate da vam neko poklanja ajvar to znači da ćete imati finansijskih problema. Neko rizično ulaganje ili gubitak posla će vas dovesti u nezavidan položaj.  Ako je zaduživanje jedini izlaz budite pažljivi šta i kada potpisujete. 

Sanjati punu teglu ajvara 

Ako u snu vidite punu teglu ajvara moguće je da vam je briga i problema preko glave. Poželećete da se osamite kako biste dobro razmislili o sledećem koraku. To je dobra odluka, jer vas previše saveta dodatno zbunjuje. 

Sanjati praznu teglu ajvara

Ako ste sanjali praznu teglu u kojoj se nalazio ajvar podsvest vam govori da osećate neko nezadovoljstvo i prazninu. Neka želja vam se nije ostvarila pa ste zbog toga razočarani i tužni. 

Ajvar namazan na hleb (mazati ajvar)

Čuvajte se slatkorečivih ljudi. Ako vidite ajvar u kašičici - čeka vas finansijski dobitak. 

Sanjati da prodajete ajvar 

Prodavati ajvar u snu je znak da biste se uskoro mogli ohrabriti da neku dugogodišnju ideju sprovedete u delo. Napravićete plan i pokušati da predvidite moguće prepreke, dok ćete se sa iznenađenjima suočavati "u hodu“.

Sanjati da kradete ajvar 

Krasti ajvar u snu ukazuje na to da ćete pokušati da se okoristite na tuđoj ideji. Moguće je da će vam kolega tj. koleginica ili neko od prijatelja ispričati o svom projektu, a vi ćete ga potom drugima predstaviti kao svoj. Možda ćete ostvariti materijalne benefite, ali ćete izgubiti prijatelja/ prijateljicu ili kolegu/ koleginicu. 

Sanjati da spremate jelo s ajvarom 

Spremati jelo s ajvarom u snu simboliše kreativnost. Osoba ste koja poseduje brojne talente, međutim, do sada niste imali priliku da to pokažete drugima. Zato ne bi bilo loše kada biste pokrenuli privatni posao. 

Foto: Freepik.com

 
Sanjati da drugi spremaju jelo s ajvarom 

San u kome vidite kako neko sprema jelo s ajvarom znači da ćete podržati blisku osobu u nekoj njenoj nameri ili odluci.

Sanjati da vas neko tera da jedete ajvar 

Ako ste sanjali da vas neko tera da jedete ajvar to implicira da vam je dosadilo da slušate tuđe instrukcije o tome kako treba da živite svoj život. Maštate o tome da se osamostalite i da napokon možete sami da donosite važne odluke.

Sanjati da nekoga terate da jede ajvar

Terati nekoga da jede ajvar u snu ukazuje na to da ne treba da se mešate u život bliskih ljudi, čak ni ukoliko se radi o članovima vaše porodice. Namećući im svoje odluke, mišljenje i stavove dovešćete do toga da se udalje od vas. Savete delite samo onda kada ih neko od vas traži. 

Sanjati da ste razbili teglu s ajvarom 

koliko ste sanjali da ste slučajno razbili teglu s ajvarom moguće je da ćete doživeti peh na javi. Ako ste sanjali da ste namerno razbili teglu s ajvarom to implicira da izbegavate da preuzimate odgovornost za greške koje pravite. 

Sanjati da je neko drugi razbio teglu s ajvarom 

Ako ste sanjali da je neko slučajno razbio teglu s ajvarom to je znak da ne treba da se rugate drugima, jer nikad ne znate šta se vama u životu može dogoditi. Ukoliko ste sanjali da je neko namerno razbio teglu s ajvarom to implicira da ćete slušati nečije žalopojke.

Sanjati da bacate ajvar 

Bacati ajvar u snu simbolizuje štetu ili troškove na javi. Moguće je da će vam se pokvariti automobil ili neki kućni uređaj, pa ćete morati da izdvojite određenu sumu za popravku ili zamenu. Druga mogućnost jeste da ćete uložiti novac u nešto potpuno neisplativo i da ćete se brzo pokajati zbog te nepromišljene odluke. 

Sanjati da drugi bacaju ajvar 

Videti u snu kako neko baca ajvar ukazuje na to da bi vas član porodice ili neko od prijatelja mogao zamoliti da mu/joj pozajmite novac. Svesni ste da previše troši, ali mu/joj nećete ništa reći u vezi sa tim. Pomoći ćete mu/joj, ali će to biti poslednji put da tako nešto činite. 

Ostavite komentar