Lifestyle > Mozaik

Šta znači kada SANJATE HRANU? Niste gladni, nego će se desiti nešto PRELEPO

Zavirite u sanovnik, svašta ćete saznati

Izvor: K1info/telegraf.rs

16/08/2023 > 21:52

podeli vest:

Šta znači kada SANJATE HRANU? Niste gladni, nego će se desiti nešto PRELEPO
Foto: Freepik.com


U moru najrazličitijih snova iznenadi nas kada se probudimo sa slikama hrane kao posledicom naših nedavnih noćnih snova. Šta znači kada sanjamo hranu?

"Reci mi šta jedeš i ja ću ti reći šta si", napisao je Žan Anthelm Brila-Savarinin u svojoj sedmotomnoj knjizi "Fiziologija ukusa". On je verovao da se naše emocionalno i mentalno zdravlje može odrediti onim što jedemo i da može da prikaže naš pravi karakter.

Ovo su neka od značenja snova o hrani.

Sanjate da jedete hranu

Kaže se da je proždiranje ukusne hrane u snu simbol vaše ljubavi prema drugome. To ukazuje na vašu istinsku negu i brigu. U isto vreme, ovaj san se odnosi na neki oblik uživanja i zadovoljstva. Trenutno ispunjavate i prepuštate se dobrim stvarima u životu. San signalizira da će vam uskoro doći prijatan period vašeg života.

Foto: Freepik.com

 
Sanjate da kuvate

Ovaj san može biti odraz ispunjenja vaših želja. To se može dogoditi prilično brzo, ali neočekivano i na neobičan način. Takođe se kaže da ovaj san ukazuje na to da vas neko uskoro poziva na okupljanje.

Prema rečima Aunty Flo, pečenje u snu naglašava vašu osetljivost prema drugima: Ako pečete za druge ljude, ovaj san vam služi kao preporuka da zauzmete centralno mesto i budete otvoreniji u društvenim okolnostima. Kada pečemo hranu, to znači da dajemo nešto nekome ili sebi.

Sanjate da jedete rođendansku tortu

Ako ste sanjali rođendansku tortu, bilo da ste je pojeli, ugasili svećice ili pevali srećan rođendan oko nje – takav san je pozitivan znak za koji se kaže da simbolizuje ljubav i podršku najbližih.Rođendanske torte se često pojavljuju u našim snovima kada je vreme da proslavimo uspeh ili srećnu priliku. Ako sanjate da jedete rođendansku tortu, to sugeriše da će uspeh verovatno biti vaš, kaže tetka Aunty Flo.

Sanjate da jedete voće

Voće je simbol za postizanje cilja, završetak procesa rasta. Okruglo voće u snovima može predstavljati ono što Jung naziva "ja u svoj svojoj hranljivoj prirodnosti, slika naše celovitosti". Sanjanje o jedenju voća simbol je vaših sirovih emocija i signalizuje potrebu da budete svoji ponovo.

Ostavite komentar