Lifestyle > Horoskop

Prvi (n)ovogodišnji NEDELJNI K1info HOROSKOP: Šta vam ZVEZDE KAŽU za prvu sedmicu januara

Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za sedmicu pred nama. Svake nedelje, samo na K1info.rs

Izvor: K1info

01/01/2023 > 13:46

podeli vest:

Prvi (n)ovogodišnji NEDELJNI K1info HOROSKOP: Šta vam ZVEZDE KAŽU za prvu sedmicu januara
Foto: K1/Freepik


OVAN

Foto: K1info/Freepik

 

Posao

Moguće su promene u vašem poslovnom okruženju i postoji mogućnost da vam naredđeni postane osoba koju ne podnosite, a i koja u vama vidi pretnju. Srećom, promena će biti kratkotrajna - ili ćete vi uskoro promeniti poziciju, ili se ta osoba tu neće dugo zadržati.

Ljubav

Sumnjate u partnera i skloni ste ljubomori. Pitanje je koliko je to osećanje opravdano.

Zdravlje

Ne prestajete da se iscrpljujete, a to dugoročno šteti vašem zdravlju. Unosite više magnezijuma u organizam zato što su mogući grčevi u nogama.

BIK

Foto: K1info/Freepik

 

Posao

Iako stojite čvrsto obema nogama na zemlji, ove nedelje ćete intenzivno razmišljati o poslovima gde bi vaši talenti mogli da dođu do izražaja. Pitanje je koliko ste spremni da izađete iz svoje zone komfora u kojoj ste često uljuljkani.

Ljubav

Pred vama je romantična nedelja. Imaćete osećaj da ste ponovo zaljubljeni kao pre.

Zdravlje

Moguće su kratkotrajne ali intenzivne migraine. Nemojte se iscrpljivati.

BLIZANCI

Foto: K1info/Freepik

 

Posao

Kolege vam zavide jer poslovne obaveze završavate sa lakoćom. Mogući su tračevi i intrige, a saznaćete neku vestu u vezi sa poslom koja vam ne prija. Nemojte u sve verovati.

Ljubav

Prijatelj pokušava da vas spoji sa osobom za koju ste uvereni da ne može da vas zainteresuje. Pitanje je ko od vas greši. Nisu mogući nikakvi ozbiljniji odnosi u naredno vreme.

Zdravlje

Kratkotrajni problemi sa disajnim putevima. Izbegavajte boravak na otvorenom.

RAK

Foto: K1info/Freepik

 

Posao

Koliko god da ste predahnuli, povratak na posao vam je kao da vas je zatrpala lavina. Umesto da sve preuzmete na sebe i radite sami, podelite posao sa kolegama. Neki će jedva čekati da vam pomognu.

Ljubav

Spokojni ste i mirni u vezi. Slobodni rakovi su previše stidljivi da naprave prvi korak ka osobi koja im je zapala za oko.

Zdravlje

Moguća je nesanica i problemi sa spavanjem.

LAV

Foto: K1info/Freepik

 

Posao

Sve vam ide od ruke u ovoj nedelji. Pred vama su odlične mogućnosti za proširenje posla ili za nove projekte koji su duže vreme čekali.

Ljubav

U vezi i odnosima se postavljate kao strana koja je iznad partnera pa ste skloni popovanju, prebacivanju krivice i objašnjenjima. Takvo ponašanje iscrpljuje partnera.

Zdravlje

Idealan je trenutak za promenu ishrane i unošenje zdravije hrane nakon što ste se prilično opustili u prazničnoj nedelji.

DEVICA

Foto: K1info/Freepik

 

Posao

Vi ste trenutno u premišljanju i na raskrsnici što se posla tiče. Osećate da stagnirate na trenutnoj poziciji i to vam se ne dopada, a u isto vreme se pitate dali je dobar trenutak za promenu. Ovakve dileme će trajati nekoliko nedelja.

Ljubav

Partner vam iskazuje ljubav i privrženost tako da vaši povremeni ispadi ljubmore i nepoverenja nemaju nikakvu osnovu.

Zdravlje

Unosite više hrane ili suplemenata bogatih kolagenom zato što su vam kosa i nokti veoma slabi.

VAGA

Foto: K1info/Freepik

 

Posao

U ovoj nedelji biste mnogo više odmarali nego radili. Kolege će vas iritirati kao i naređeni, odnosno spoljni saradnici. Čuvajte strpljenje i nemojte da reagujete eksplozivno jer biste mogli da ugrozite svoju brižljivo građenu reputaciju.

Ljubav

U ovoj nedelji stavljate sebe na prvo mesto, a pojedine vage su svesne da prvo moraju da mnogo zavole sebe kako bi ih i drugi zavoleli. To je odličan put za izgradnju novih odnosa.

Zdravlje

Nastavite sa zdravim navikama koje ste usvojili i jedite umereno i nutritivno zdravo. Rezultati se uveliko vide. Imate razloga da budete ponosni.

ŠKORPIJA

Foto: K1info/Freepik

 

Posao

Iako ste inače najvredniji i njposvećeniji u svakom timu u kojem radite, u ovoj nedelji ste skloni da ostavite posao sa strane i posvetite se stvarima koje vam van posla pričinjavaju radost. Nećete se ni oko čega uzbuđivati, a kolege će zbunjeno posmatrati tu vašu promenu.

Ljubav

Zavodite sve oko sebe i niko ne ostaje ravnodušan na vas i na stav koji ispoljavate. Vama to i te kako prija.

Zdravlje

Nemojte se iscrpljivati tokom fizičkih aktivnosti.

STRELAC

Foto: K1info/Freepik

 

Posao

Prespitujete ciljeve koje želite da ostvarite u novog godini, a osvrćete se i ka onima koje ste ostvarili i propustili u prošloj. Vreme je da dobro postavite prioritete i ne trošite vreme na one nevažne.

Ljubav

Partner se sprema da vas iznenadi nekim romantičnim gestom. Zato je tako tajanstven i misteriozan.

Zdravlje

Moguće je trnjenje ruku.

JARAC

Foto: K1info/Freepik

 

Posao

Posao vam je već dugo na prvom mestu i ne prestajete da mu budete posvećeni. Ipak, ta posvećenost izaziva zavist drugih tako da se trudite da zadržite distancu prema pojedinim kolegama.

Ljubav

Više ste u prošlosti nego u sadašnjosti i skloni ste upoređivanju ljudi koji su iz vašeg života izašli sa onima koji su i dalje tu. Shvatate i sami razloge zbog kojih je to tako, ali opet sebe mučite.

Zdravlje

Ne naprežite se ukoliko vežbate i bavite se fizikom aktivnošću.

VODOLIJA

Foto: K1info/Freepik

 

Posao

Skloni ste filozofiranju, izvesnim promišljanjima i pitanjima "šta bi bilo kad bi bilo" i zamarate se time, a sve to kako biste izbegli neke neprijatne odluke i sagledavanje aktuelne karijere. 

Ljubav

Ne umete da protumačite signale partnera. Neslaganje u komunikaciji može da izazove nerazumevanje i zamorne rasprave koje nikome ne prijaju.

Zdravlje

Muči vas nesanica i problemi sa spavanjem.

RIBE

Foto: K1info/Freepik

 

Posao

Budite oprezni ukoliko vaš posao zahteva vožnju, kretanje i komunikacije. Ne žurite nigde i otvorite dobro oči.

Ljubav

Moguć je kontakt sa osobom koja vas je veoma povredila u prošlosti.

Zdravlje

Odmarajte što više i vodite računa da ne pravite nagle pokrete.

 

 

 

Ostavite komentar