Kultura > Muzika

Tužbe je UDALJILE od scene: LIZO se pridružila sastavu INCUBUS tokom nastupa u Holivud Boulu

Nastup u Los Anđelesu bio je jedan od retkih na kome se Lizo pojavila posle zakonskih problema ovog leta

Izvor: K1info

10/10/2023 > 15:40

podeli vest:

Tužbe je UDALJILE od scene: LIZO se pridružila sastavu INCUBUS tokom nastupa u Holivud Boulu
Foto: Youtube PrintScreen/lucid


Tokom koncerta u Holivud Boulu u Los Anđelesu prošlog petka (6. oktobar), američki rock sastav Incubus pozvao je pevačicu Lizo (Lizzo) da peva i svira flautu u pesmi "Aqueous Transmission".

Koncert je bio posvećen 23. godišnjici albuma "Morning View", koji bend planira ponovo da objavi kao "Morning View XXIII".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @incubusofficial

"Zahvaljujemo se @lizzobeeating što nam se pridružila u Boulu", napisao je Incubus na Instagramu. "Bila je čast deliti scenu s tobom."

Ovo nije prvi put da je Incubus pozvao neku od popularnih pevačica da peva "Aqueous Transmission" s njima.

Još 2017. godine, Solanž (Solanž Nouls, mlađa sestra Bijonse) pridružila se Brendonu Bojdu u duetu tokom koncerta grupe u Nju Orleansu.

 

Nastup u Los Anđelesu bio je jedan od retkih na kome se Lizo pojavila posle zakonskih problema ovog leta.

Podsetimo, u avgustu su tri bivše plesačice tužile Lizo zbog seksualnog uznemiravanja i stvaranja neprijateljskog radnog okruženja. Pop zvezda je u izjavi na društvenim mrežama odbacila optužbe, a zatim ih je na sudu zvanično demantovala.

U novoj tužbi prošlog meseca, još jedna bivša saradnica, koja je radila kao garderoberka tokom turneje, tvrdi da joj je ponekad bila uskraćena pauza tokom smena od 20 sati, i da je čula rasističke i uvredljive komentare od članova njenog tima.

Ostavite komentar