Kultura > Muzika

DREJK objavio album, pa najavio PAUZU: Prirotet mi je ZDRAVLJE

Posle objave, nekoliko koncerata na turneji "It's All A Blur" je odloženo, uključujući nastupe u Denveru, Nju Orleansu, Nešvilu i Kolambusu

Izvor: K1info

07/10/2023 > 12:58

podeli vest:

DREJK objavio album, pa najavio PAUZU: Prirotet mi je ZDRAVLJE
Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello, File


Drejk (Drake) je najavio da će uzeti pauzu od bavljenja muzikom, rekavši da mu je prioritet zdravstveno stanje.

Reper je juče (6. oktobra) objavio novi album "For All The Dogs", na kome su između ostalih gostovali SZA, 21 Savage, Džej Kol, Bed Bani i drugi.

Foto: Tanjug/OVO/Republic via AP

Korica albuma "For All The Dogs"

Međutim, samo nekoliko sati po izlasku albuma, Drejk - pravim imenom Obri Drejk Grejem - najavio je da će se povući iz muzičkog sveta na neko vreme.

- Da budem iskren, verovatno neću praviti muziku neko vreme - rekao je u svojoj radio emisiji "Table For One" na kanalu SiriusXM (prema BBC-u).

Posle objave, nekoliko koncerata na njegovoj turneji "It's All A Blur" je odloženo, uključujući nastupe u Denveru, Nju Orleansu, Nešvilu i Kolambusu u Ohaju.

- Dakle, prvo i najvažnije, moram da se posvetim svom zdravlju - o tome ću uskoro pričati - dodao je.

- Ništa strašno, ali jednostavno želim da ljudi budu zdravi u životu, i već godinama imam problema sa želucem. Zatvoriću vrata studija na neko vreme. Ne znam ni šta znači "na neko vreme". Možda godinu ili tako nešto. Možda malo duže - rekao je Drejk.

Njegov novi album prvobitno je trebalo da se pojavi 22. septembra, ali je odložen kako bi muzičar imao više vremena da završi album dok je još bio na turneji.

Drejkov poslednji solo album bio je prošlogodišnji "Honestly, Nevermind", kome je NME dao tri zvezdice, napisavši da je "iznenađujući na mnogo načina".

Foto: Tanjug/Charles Sykes/Invision/AP

Drejk u Medison Skver Gardenu 2016.

Odlaganje Drejkove turneje sledi nakon što su umetnici poput Brusa Springstina i Madone odložili svoje nastupe zbog bolesti.

Springstin i njegov E Street Band otkazali su septembarske datume nakon što je "Boss" podelio da se leči od simptoma bolesti peptičkog ulkusa (čira).

Madona je, s druge strane, morala da odloži početak svoje turneje "Celebration" pošto je primljena u bolnicu zbog ozbiljne bakterijske infekcije.

Ostavite komentar