Kultura > Muzika

PINK zažalila zbog PESME u seriji "Sunđer Bob Kockalone": Volela bih da je NIKADA nisam snimila

Pevačica je u intervjuu za Los Angeles Times govorila o omiljenim i manje omiljenim pesmama iz svog repertoara

Izvor: K1info

08/10/2023 > 14:30

podeli vest:

PINK zažalila zbog PESME u seriji "Sunđer Bob Kockalone": Volela bih da je NIKADA nisam snimila
Foto: Tanjug/Paul R. Giunta/Invision/AP


Pink se sa određenom dozom kajanja osvrnula na svoju muzičku prošlost. Pevačica i kompozitorka prisetila se snimanja pesme o skorbutu za televizijsku seriju "Sunđer Bob Kockalone" i nazvala je "velikom greškom".

U intervjuu za Los Angeles Times, ona je iskreno govorila o omiljenim i manje omiljenim pesmama iz svog repertoara.

Počevši sa omiljenim pesmama, Pink je izdvojila "So What", jer je "bila zabavna od početka do kraja - pisanje, pevanje, izvođenje, spot". Takođe je navela i pesmu "Get the Party Started".

 

Kada je reč o pesmama koje joj se manje dopadaju, Pink je navela "True Love," numeru u kojoj je sarađivala sa Lili Alen. Pink se ove pesme ne seća sa radošću "jer je surova", budući da govori o njenom odnosu sa Kerijem Hartom.

Takođe, Pink se setila pesme iz Sunđer Boba koju je objavila pre 14 godina.

- Oh, čekaj, objavila sam onu stvar u seriji Sunđer Bob. "We've Got Scurvy"? Volela bih da je nikada nisam snimila. To je bila velika greška - dodala je.

Skorbut je stanje izazvano nedostatkom vitamina C i uzrokuje anemiju, bolesti desni i krvarenje na koži, između ostalog.

Pink u pesmi "The Scurvy Song" (takođe poznatoj i kao "We've Got Scurvy") peva: "Desni su nam crne, zubi nam ispadaju. Imamo fleke na leđima, zato odustani i viči. Imamo skorbut, treba nam malo vitamina C. Imamo skorbut, treba nam limunovo drvo. Imamo skorbut, samo kuliramo na moru."

Ostavite komentar