Kultura > Muzika

Zatvara se krug: POSLEDNJI KONCERTI sastava KISS rezervisani su za NJUJORK

"End of the Road" turneja startovala je 31. januara 2019. godine, a sastav će na njoj imati ukupno 236 nastupa na 5 kontinenata

Izvor: K1info

03/03/2023 > 14:58

podeli vest:

Zatvara se krug: POSLEDNJI KONCERTI sastava KISS rezervisani su za NJUJORK
Foto: Tanjug/AP Photo/Amy Harris/Invision


Legendarni američki rock sastav KISS objavio je poslednje datume oproštajne turneje po Severnoj Americi, koja će se okončati nastupima u čuvenoj njujorškoj dvorani Medison skver garden.

Za završetak "End of the Road" turneje planirano je 19. koncerata, koji počinju 29. oktobra u Ostinu u Teksasu, a potom slede nastupi u Kaliforniji, Vašingtonu, Ilinoisu i Kanadi, da bi se završili sa dva finalna nastupa u Njujorku 1. i 2. decembra.

Čuveni rokeri, čija je karijera počela upravo u Njujorku, rekli su da će završetak turneje na Menhetnu označiti pun krug njihove karijere.

Foto: Tanjug/AP Photo/Charles Sykes/Invision

Tomi Tejer, Pol Stenli, Džin Simons i Erik Singer

"Kiss je rođen u Njujorku. U 23. ulici. Pre pola veka. Biće zadovoljstvo i čast završiti sa turnejama u Medison skver gardenu, deset blokova i 50 godina otkako smo počeli", kaže se u saopštenju.

Postava benda uključuje dva originalna člana, Pola Stenlija i Džina Simonsa, kao i bubnjara Erika Singera i gitaristu Tomija Tejera. Neki od najvećih hitova benda su "I Was Made for Lovin’ You", "Rock and Roll All Nite", "Detroit Rock City" i "Heaven’s on Fire".

 

Ostavite komentar