Kultura > Muzika

Gospojina 2022 u Novom Bečeju - manifestacija koja spaja nespojivo

Neka od najvećih imena rock’n’roll i narodne muzike muzike od 26 - 28. avgusta na Tiskom keju

Autor: K1info.rs

04/08/2022 > 15:08

podeli vest:

Gospojina 2022 u Novom Bečeju - manifestacija koja spaja nespojivo
Foto: ORBIS Communications


U Novom Bečeju, povodom gradske slave Velike Gospojine, od 26-28. avgusta biće održana manifestacija Velikogospojinski dani tokom koje posetioce očekuju koncerti nekih od najvećih zvezda rock’n’roll i narodne muzike.

Tokom tri dana posetioci će uživati u bogatom dnevnom i noćnom programu za sve generacije, a najatraktivniji deo manifestacije su koncerti. Muzički program Velikogospojinskih dana će u petak 26. avgusta otvoriti nastupi grupa Kal i Đusi Kovač i prijatelji.

Foto: ORBIS Communications

 

Subota 27. avgust je rezervisana za ljubitelje rock’n’roll-a. Na velikoj bini na Tiskom keju od 20 časova će nastupiti legendarni rokeri Partibrejkersi.  U 21.30 na scenu će stupiti najpoznatiji srpski Irci, Orthodox Celts.

Za kraj rock’n’roll večeri od 23 sata na scenu stiže furiozni i nadrealni Dr Nele Karajlić. Sa svojim bendom Osiromašeni uranijum, Nele će izvoditi najveće hitove “Pušenja” - “Ženi nam se Vukota”, “Gile šampion”, “Guzonjin sin”, “Fikreta” i mnoge druge bezvremenske hitove.

U nedelju 28. avgusta posle velike litije posvećene Uspenju Presvete Bogorodice posetioce tokom celog dana očekuju brojni sadržaji, a od 20 časova na Tiskom keju biće održan koncert velike zvezde narodne muzike Aleksandre Prijović.

Foto: ORBIS Communications

 

Dvadeset osmo izdanje Velikogospojinskih dana će zatvoriti koncert Saše Matića, koji je više od 20 godina na srpskoj folk-pop sceni.  Vrhunac večeri će biti spektakularni vatromet, kojim će u ponoć biti zatvorena manifestacija koja decenijama privlači stotine hiljada posetilaca iz zemlje i regiona.

Ostavite komentar