Kultura > Muzika

NINA BADRIĆ pred beogradskom publikom ZA DAN ZALJUBLJENIH

Pop diva je do sada objavila sedam solističkih albuma, mnoga live izdanja, singlove i duete sa eminentnim muzičarima širom regiona i sveta

Izvor: K1info/Tanjug

30/12/2022 > 18:24

podeli vest:

NINA BADRIĆ pred beogradskom publikom ZA DAN ZALJUBLJENIH
Foto: Youtube PrintScreen/Molitvena zajednica Srce Isusovo


Hrvatska pop pevačica Nina Badrić održaće koncert u Mts Dvorani na Dan zaljubljenih, 14. februara, saopštili su organizatori.

Jedna od najcenjenijih pevačica u čitavom regionu pevaće Beograđanima na najromantičniji praznik, a umetnica već tri decenije ima izuzetno uspešnu karijeru.

Poznata po veoma moćnim interpretacijama, Beograđanima obećava nezaboravno veče, uz neke od njenih najvećih hitova: "Čarobno jutro", "Dodiri od stakla", "Dat će nam Bog", "Dani i godine", "Za dobre i loše dane", "Čežnja", "Rekao si", "Ratujem s tugom".

Badrić od početka karijere ne odstupa od kvalitetne muzike, kojom gradi svoj bogat muzički put, a na praznik koji slavi ljubav, publici će se još jednom približiti svojim prepoznatljivim romantičnim, ljubavnim izražajem.

Pop diva je do sada objavila sedam solističkíh albuma, mnoga live izdanja, singlove i duete sa eminentnim muzičarima širom regiona, ali i sveta, kao što su nažalost pokojni Massimo Savić, Hari Varešanović, Željko Vasić, Dino Merlin, od ranije Dino Dvornik, Dženan Lončarević, Petar Grašo.

Jedna je od najtiražnijih hrvatskih pevačica, a dobitnica je i osam prestižnih hrvatskih nagrada "Porin", za pop muziku, kao i mnogih drugih.

Autorka je većine svojih pesama, a upravo sa svojom autorskom numerom "Nebo" predstavila je Hrvatsku 2012. godine na Eurosongu u Bakuu u Azerbajdžanu.

Foto: Promo

 

Poslednjom pesmom "Pamtim", koju opisuje kao najposebniju do sada, nastavlja plodnu diskografsku karijeru.

U Beogradu je nastupala u Štark Areni, veoma često u rasprodatom Sava centru, ali i na Ušće festu sa ostalim pop zvezdama iz celog regiona, i u Letnjem i Zimskom klubu BitefArtCafe na Kalemegdanu, odnosno na Paliluli, posebno tokom pandemije (2020 /2021).

 

Ostavite komentar