Kultura > Knjige

Posle "TAJNE" - "NAJVEĆA TAJNA": Stigao novi bestseler The New York Timesa autorke RONDE BERN

Nova knjiga poznate autorke otkriva kako da se izborimo sa patnjom i počnemo život ispunjen srećom

Izvor: K1info

26/04/2023 > 11:52

podeli vest:

Posle "TAJNE" - "NAJVEĆA TAJNA": Stigao novi bestseler The New York Timesa autorke RONDE BERN
Foto: Shutterstock


Stiglo nam je dugo očekivano novo delo ispunjeno inspirativnim mislima duhovnih učitelja širom sveta, kako onih aktuelnih, tako i onih iz prošlosti.

"Najveća tajna" Ronde Bern je dubokoumno remek-delo koje čitaocima nudi jednosmeran put ka završetku patnje i otpočinjanju života punog radosti.

Autorka Ronda Bern pokrenula je globalni fenomen knjigom "Tajna" 2006. godine. Ovo snažno delo pomoglo je čitaocima da spoznaju neiskorišćene moći koje se nalaze u njima samima.

Ali Rondin put nije bio ni blizu završetku, budući da ju je nešto iznutra navodilo na to da potraži još mudrosti. Zato je provela četrnaest godina u potrazi za onom univerzalnom istinom koja je navedena na stranicama Najveće tajne.

Knjiga predstavlja jedan kvantni skok koji će čitaoca odvesti iza granica materijalnog sveta – u duhovno carstvo u kojem su sve mogućnosti otvorene.

Učenja prezentovana na stranicama ove knjige predočavaju prakse izlečenja koje se mogu odmah primeniti kako bi se odagnali strahovi, potom neizvesnost, anksioznost i bol.

Foto: Vulkan izdavaštvo

 

Najveća tajna se može pronaći u jednoj jednostavnoj rečenici: Vi ste svesnost. Sve što ste ikada želeli je pred vama ako se usudite da otvorite oči da biste to videli.

Oslobodite se nepotrebnog bola i patnje tako što ćete razumeti kako se misli materijalizuju i čime ih vaš mozak hrani. Vi niste vaša životna priča, vaše telo, vaša profesija, vaš um ili šta god sebi govorite.

Istina je da ste energija u svom čistom obliku, živa i svesna. Vi ste svesnost. Jednom kada ovo shvatite, materijalni svet više neće uticati na vas.

 

Ostavite komentar