Kultura > Film/TV

"SLUGA 2" OBARA REKORDE! Film sa Bikovićem za 2 DANA odgledalo 2.3 MILIONA gledalaca

Nakon beogradske premijere, film Sluga 2 dostupan je i našoj publici od 4. januara u svim bioskopima

Izvor: K1info/Tanjug

Autor: Kristina Jokić

03/01/2024 > 14:44

podeli vest:

"SLUGA 2" OBARA REKORDE! Film sa Bikovićem za 2 DANA odgledalo 2.3 MILIONA gledalaca
Foto: ATA Images


Dugoočekivani nastavak najgledanije komedije svih vremena "Sluga 2" nastavlja da ispusuje stranice kinematografske istorije - za samo dva dana bioskopskog života u Rusiji, ovaj film je pogledalo 2.3 miliona gledalaca, što predstavlja najuspešniji početak prikazivanja jednog filma do sada.

Nakon beogradske premijere, film Sluga 2 dostupan je i našoj publici od 4. januara u svim bioskopima u Srbiji i regionu.

Prava novogodišnja filmska poslastica reditelja Klima Šipenka, sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi prati komična i uzbudljiva dešavanja oko glavnog junaka Griše (Miloš Biković), mladića iz više klase koji se našao u ulozi sluge iz prošlog veka, što ga je promenilo nabolje.

Nakon putovanja u "prošlost", on reaguje na svaku nepravdu arogantne i razmažene Katje (Aglaja Tarasova), koja će se ubrzo naći u drugom vremenu i u drugom društvenom statusu, što donosi novu liniju ove filmske priče.

Glumačku podelu čine Miloš Biković, Aglaja Tarasova, Ivan Ohlobistin, Aleksandar Samojlenko, Marija Mironova, Olga Dibceva, Natalija Rogožkina, Sofija Zajka, Pavel Derevjanko i mnogi drugi. 

Film "Sluga 2" je zajednički projekat studija Yellow, Black and White, onlajn bioskopa START, MEM Cinema Production, uz učešće televizijskog kanala Rossia 1 i filmske kompanije Central Partnership i uz podršku Ruskog filmskog fonda.

Ostavite komentar