Showtime > Display

Zamislite da se PROVEDETE U PRAZNIČNOM NJUJORKU kao Kevin iz "Sam u kući 2": Evo koliko bi vas to DANAS KOŠTALO

Drugi deo čuvenog filma nastao je 1992. godine, a da je snimljen u današnje vreme, mali Kevin potrošio bi paprenu sumu

Izvor: K1info/index.hr

Autor: Kristina Jokić

30/12/2023 > 13:37

podeli vest:

Zamislite da se PROVEDETE U PRAZNIČNOM NJUJORKU kao Kevin iz "Sam u kući 2": Evo koliko bi vas to DANAS KOŠTALO
Foto: Youtube PrintScreen/Ethan Aylett


Dečak Kevin Mekalister iz filma "Sam u kući 2: Izgubljeni u Njujorku" slučajno završava u Njujorku gde počinju nove njegove dugodovšine koje svi obožavamo da gledamo baš uoči praznika.

Tokom bekstva od dvojice kriminalaca u Njujorku, Kevin na raspolaganju ima očevu kreditnu karticu, a otkrivamo vam koliko je ukupno potrošio, ali i koliko bi ga to danas koštalo.

Izgubljen u Njujorku, Kevin je uživao u boravku jedne noći u apartmanu Grand Plaza za 1.100 dolara, a boravak u sličnoj sobi za prazničnu sezonu 2023. godine koštao bi neverovatnih 3.480 dolara, pokazuju podaci BetCarolina.com, prema Foksu.

Tokom boravka u luksuznom hotelu, Kevin je potrošio 967,43 dolara za poslugu u sobi, što je izgledalo skupo 1992. godine, ali danas bi taj iznos bio tri puta veći, odnosno 2.062,92 dolara. Naravno, devetogodišnjak je u svojoj avanturi trošio i na slatkiše i igračke.

Kevin je uživao u sladoledu od tri kugle koji je koštao 18 dolara, ali ako ste zaista želeli da pojedete 16 kugli sladoleda kao što je Kevin uspeo, danas bi vas koštalo 96 dolara.

Posle deserta, Kevin je kupio nekoliko artikala u Dankanovoj prodavnici igračaka, gde je potrošio 23 dolara, a sada bi ta suma bila duplo veća, odnosno 51,37 dolara.

Kada se sve sabere, Kevin bi potrošio 5.917,20 dolara da se u Njujorku izgubio 2023. godine.

Ostavite komentar