Showtime > Celebrity

Šta se dogodilo sa LIKOVIMA u filmu ZGODNA ŽENA? Džulija Roberts odgovorila KROZ SMEH, a priča je TRAGIČNA

Edvard i Vivijen završavaju srećno u filmskom hitu, a oskarovka otkriva šta se, po njenom mišljenju, kasnije dešava u njihovim životima

Izvor: K1info/index.hr

Autor: Kristina Jokić

19/12/2023 > 22:25

podeli vest:

Šta se dogodilo sa LIKOVIMA u filmu ZGODNA ŽENA? Džulija Roberts odgovorila KROZ SMEH, a priča je TRAGIČNA
Foto: Youtube PrintScreen/Filmclips Music


Džulija Roberts je pre 33 godine zavladala svetom kada je glumila u jednom od najpopularnijih filmova ikada - Zgodna žena. Spekulisalo se da će se snimati nastavak ovog kultnog hita, međutim, to se nije dogodilo. Međutim, oskarovka je dala svoje mišljenje o tome šta se dogodilo sa glavnim ulogama.

Nedavno je gostovala u televizijskoj emisiji CBS Mornings Gayle King, i u ovom intervjuu otkrila je šta se, po njenom mišljenju, dogodilo sa glavnim junacima, Edvardom Levisom i Vivijen Vard.

Ričard Gir tumačio je ulogu Edvarda, zgodnog preduzetnika, dok je Džulija Roberts tumačila Vivijen, prostitutku u koju se Edvard zaljubio.

Foto: Youtube PrintScreen/Filmclips Music

 

Kako film teče, njih dvoje su proveli nezaboravnu nedelju u hotelu "Regent Beverly Wilshire" u Los Anđelesu, zaljubili se i ostali zajedno. 

- Šta se kasnije dogodilo sa Edvardom i Vivijen? - upitala ju je voditeljka.

- Mislim da je on preminuo mirno u snu od srčanog udara. A ona sada vodi njegov posao - rekla je Džulija Roberts kroz osmeh.

Mnogi su maštali kako Vivijen i Edvard uživaju u svojoj ljubavi i žive zajedno srećni, pa im se ovaj odgovor nije dopao.

Međutim, Džulija se "izvukla" sledećim odgovorom.

Na pitanje šta se dogodilo sa glavnim likovima iz filma "Odbegla mlada" u kojem ona glumi opet sa Ričardom Girom, Džulija je dala pozitivniji odgovor.

- Tu su ostali zajedno. Eto, u tom filmu nije umro - navela je.

Ostavite komentar