Kultura > Film/TV

FILM KOJI SU SVI ČEKALI STIGAO NA NETFLIX! "Maestro" PREMAŠIO sva očekivanja: Ovo je jedna od NAJDIRLJIVIJIH PRIČA IKADA

Očigledno se zasluženo digla tolika prašina o filmu Bredlija Kupera

Izvor: K1info/index.hr

Autor: Kristina Jokić

20/12/2023 > 21:31

podeli vest:

FILM KOJI SU SVI ČEKALI STIGAO NA NETFLIX! "Maestro" PREMAŠIO sva očekivanja: Ovo je jedna od NAJDIRLJIVIJIH PRIČA IKADA
Foto: Youtube/Printscreen/Netflix


Film Bredlija Kupera koji su svi nestrpljivo čekali - "Maestro" konačno je dostupan na Netflix-u. Radnja prikazuje život slavnog kompozitora Leonarda Bernštajna i odnos sa suprugom Felisijom Montalegre.

Film već ima neverovatna pozitivna predviđanja i uspehe, a publika je jedva dočekala da vidi ovo ostvarenje Bredlija Kupera. Svi koji su odmah priskočili na Netflix - imaju samo reči hvale.

- Neverovatan film - od zapleta i glume do muzike, sve je puno emocija. Topla preporuka! Jedan od najboljih filmova koje sam ikada video - tvrdi jedan korisnik.

Najveću pažnju privukla je gluma Bredlija Kupera i prelepe Keri Maligan.

- Sviđala mi se složena priča. Bredli Kuper je maestralan - rekao je gledalac.

Foto: Tanjug/Jason McDonald/Netflix via AP

 

- Bredli Kuper je odličan kao Leonard Bernštajn, ali Kerijeva izvedba je vredna Oskara. Preporučujem film, ali bih sve upozorio na neke Bernštajnove privatne probleme.

Podrške filmu i komplimenti su se samo nizali. Gledaoci ističu da je film premašio i sva očekivanja. 

- Film me je očarao na mnogo načina. Nije ono što sam očekivao, ali je ipak odličan posao. Nemam pojma kako je Kuper sve to uspeo da uradi u jednom filmu. Gluma je bila izvanredna - rekao je još jedan gledalac.

Osim što je glumio u Maestru, Kuper je i režirao film, i napisao scenario. Ženu kompozitora Montalegre igra Keri Maligan. Maestro je zaradio sedmominutne ovacije na Venecijanskom filmskom festivalu, a mnogi mu predviđaju velike stvari na dodeli Oskara.

- To je jedan od najdirljivijih filmova koje sam gledao u dugo vremena. Bredli Kuper je genije u režiji ovog atraktivnog i uzbudljivog filma - zaključuje još jedan oduševljeni obožavatelj.

Pre Oskara stižu Zlatni globusi, a film je tamo zaradio nominacije u tri glavne kategorije – za najbolji film, najbolju režiju i najboljeg glumca. Sada je film konačno stigao na Netfliks, a prve reakcije fanova su obećavajuće, o čemu svedoči i rejting od 88% na Rotten Tomatoesu.

Ostavite komentar