Kultura > Film/TV

K1info sa PREMIJERE FILMA "SLUGA 2"! Podršku BIKOVIĆU pružio i Miodrag Radonjić sa trudnom suprugom (FOTO)

Drugi deo ovog hit filma okupio je brojna poznata lica, koja su želela da premijerno pogledaju ovaj film

Izvor: K1info

29/12/2023 > 10:02

podeli vest:

K1info sa PREMIJERE FILMA "SLUGA 2"! Podršku BIKOVIĆU pružio i Miodrag Radonjić sa trudnom suprugom (FOTO)
Foto: ATA Images


Komedija "Sluga" iz 2019. godine, sa Bikovićem u glavnoj ulozi bio je najgledaniji film svih vremena u Rusiji, a reditelj ovog filma Klim Šipenko dodao je, da je dao sve od sebe da bi gledaoci rekli da je drugi film bolji, pogotovo što mu je to prvi rediteljski nastavak u karijeri.

U prvom filmu Biković je igrao razmaženog mladića koji se u svojevrsnom rijalitiju našao nesvesno u ulozi sluge u selu iz prošlosti u Rusiji. U nastavku Biković, u sličnim lažiranim okolnostima carske Rusije u vreme Napoleonovog rata 1812. godine, nastoji da pomogne razmaženoj Katji koju igra Aglaja Tarasova.

Drugi deo ovog hit filma okupio je brojna poznata lica, koja su želela da premijerno pogledaju ovaj film.

Premijera održana je sinoć, 28. decembra u TC Galerija, a naš Dušan Panajotović bio je na crvenom tepihu i dao je detaljan izveštaj sa ovog događaja.

Na premijeri pojavio se Miloš Biković, kao i njegove brojne kolege koje su došle da ga podrže. Takođe, tu su bile i njegove kolege iz Rusije.

Na događaju su se pojavili i Viktor Savić, Andrija Kuzmanović, Aca Radojičić. Glumac Miodrag Radonjić došao je sa svojom trudnom suprugom.

Premijera filma je bila zakazana u 20 časova, ali je počela je sa malim zakašnjenjem, nešto malo pre 20:30.

Glumačku podelu ove filmske priče čine Miloš Biković, Aglaja Tarasova, Ivan Ohlobistin, Aleksandar Samojlenko, Marija Mironova, Olga Dibceva, Natalija Rogožkina, Sofija Zajka, Pavel Derevjanko i mnogi drugi.

 

Ostavite komentar