Kultura > Film/TV

Nije se DOPALO publici: ROMANSA Denzela Vošingtona sa MLAĐOM ŽENOM izbačena je iz filma "The Equalizer 3"

Reditelj Antoin Fukua kaže da se u ranijoj verziji filma odnos između Roberta Mekala i konobarice Amine razvio u ljubavnu aferu

Izvor: K1info

12/09/2023 > 20:01

podeli vest:

Nije se DOPALO publici: ROMANSA Denzela Vošingtona sa MLAĐOM ŽENOM izbačena je iz filma "The Equalizer 3"
Foto: Youtube PrintScreen/ONE Media


Denzel Vošingtonov junak Robert Mekal prvobitno je imao romantičnu epizodu u najnovijem filmu "The Equalizer 3" (Pravednik 3), ali je taj deo izbačen posle negativnih reakcija publike na probnim prikazivanjima.

Film, u kojem Vošington poslednji put igra Mekala, prati penzionisanog obaveštajnog oficira koji živi u italijanskom gradiću, gde prijateljski nastrojeni stanovnici trpe teror lokalnih mafijaša. Jedan od stanovnika je i konobarica Amina, koju igra Gaja Skodelaro.

Mekal i znatno mlađa Amina se zbližavaju, razgovarajući o nevoljama lokalnog stanovništva u njenom kafiću i dok ga ona vodi kroz slikovitu luku tokom večernje šetnje.

Na kraju, iz vremena koje su proveli zajedno ne proizilazi ništa više od prijateljstva - ali prema rečima reditelja Antoina Fukue, u ranijoj verziji filma, njihov odnos se razvio u ljubavnu aferu.

- Bilo je više u vezi Roberta i Amine u scenariju - rekao je Fukua za NME.

- Ali gledaoci nisu želeli da vide Roberta Mekala zaljubljenog... Imali smo test prikazivanje i publika je stvarno osećala kao da izdaje suprugu, zbog čega smo odlučili da to izbacimo.

U prethodna dva filma, pokojna supruga Mekala imala je ključnu ulogu u njegovoj prošlosti. On je bio visoko odlikovani državni agent kada su se upoznali i zaljubili. Kako bi započeo nov život i bio sa njom, lažirao je svoju smrt. Međutim, ona će na kraju preminuti, što ga je navelo da izađe iz penzije u prvom delu filma "The Equalizer" iz 2014. godine.

- U filmu je pokušavao da krene napred sa svojim životom i, znate, malo je flertovao. Bio je zatečen Aminom - dodao je Fukua.

Foto: Youtube PrintScreen/ONE Media

Gaja Skodelaro u filmu "The Equalizer 3"

- Ništa napadno, bio je malo kolebljiv. Mislim da publika voli Roberta Mekala i tu idealizaciju njegove supruge, znate, doživljava je kao savršenstvo koje nikada nismo upoznali. Tako da postoji nešto posebno u osobi koja je otišla, a bila je savršena.

U istom intervjuu, Fukua je takođe otkrio za NME da je razmatrao opciju pomlađivanja Vošingtona kako bi napravio priču o poreklu Mekala. Reditelj je inspirisalo kada je video kako je Harison Ford pomlađen za film " Indiana Jones And The Dial Of Destiny".

Ostavite komentar