Kultura > Film/TV

HOLIVUDSKA ZVEZDA u bolidu: BRED PIT u Silverstonu SNIMIO KADROVE za film o Formuli 1

Snimanje filma koji još nema naziv pomogla je vlasnička grupa Formule 1 Liberty Media, kao i kompanija Dawn Apollo Films Luisa Hamiltona

Izvor: K1info

10/07/2023 > 13:15

podeli vest:

HOLIVUDSKA ZVEZDA u bolidu: BRED PIT u Silverstonu SNIMIO KADROVE za film o Formuli 1
Foto: Tanjug/Christian Bruna/Pool photo via AP


Bred Pit i njegov kolega Damson Idris pridružili su se dvadesetorici F1 vozača kako bi snimili scenu za njihov predstojeći film o Formuli 1.

Oni su stajali pored vozača tokom intoniranja nacionalne himne, obučeni u svoja trkačka odela kao takmičari izmišljenog tima APXGP.

Holivudska zvezda je ranije vozila bolid na stazi Silverston da bi snimila scene za film. U pitanju je F2 bolid kojem je ekipa Mercedesa pomogla da izgleda kao moderna F1 trkačka mašina.

Njihov APXGP tim imao je sopstvenu garažu u Silverstonu.

Film, čiji je koproducent Luis Hamilton, još uvek nema naziv, a objaviće ga Apple TV.

Priča prati povratak ostarelog, legendarnog vozača Sonija Hejsa (Bred Pit) u F1 ekipu koja je u krizi.

Film se snima u saradnji sa Formulom 1, a režira ga Džozef Kosinski (Top Gun: Maverick). Producenti  su Džeri Brukhajmer i Čed Oman (Top Gun: Maverick i franšiza Pirates of the Caribbean), a u projekat je takođe uključena kompanija Dawn Apollo Films Luisa Hamiltona.

Vozač Mercedesa je na konferenciji za štampu rekao da je vlasnička grupa Formule 1, Liberty Media, pomogla u proizvodnji filma, istakavši da želi da film bude što autentičniji.

Ostavite komentar